Evax - luxury Gaming birbirine bot atıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Kardeşim benden sonra post gelmesin. (Kirlilik olmasın)
Hepiniz haklısınız, biri diyor F5 basmamış yenilenmemiş belkide iftira atıyordur, öğeyi denetle yapıyordur.
Fakat şöyle bir gerçek daha var eğer doğruysa emek hırsızlığına girer yani 1 2 klan değil en az 200 klan yalanmı? Eğer gerçekse CSD Yasaklı klan ve kişilere girilsin ki böyle şeylere taviz vermediğinizi gösterin. Ben görüşümü yazdım
NOT: Post atarak sadece ciddi anlamda posts kasarız. Tek çaremiz Ömer Reis'i beklemek. O loglardan bakar ama yalansa arkadaşlar kurtulur ama eğer gerçek bir olay ise direk Evax ile Luxury sunucuları kapatılsın ve yeni kural eklensin. Böyle bir problem daha yaşamamak için. Taviz vermeyin anlamında.
NOT 2: Evax & Luxury kapatılırken sadece sunucular kapansın paneller değil. Fakat panelde para yoksa (5-10 tl varsa) kapat panelide!
NOT 3: Paneli kapatmazsanız arkadaşların TeamSpeak3'ünüde kapatın. CS'ye bunu yapan ts3'e Allah bilir ne yapıyordur.(Eğer olay gerçek ise).!!
Hepiniz haklısınız, biri diyor F5 basmamış yenilenmemiş belkide iftira atıyordur, öğeyi denetle yapıyordur.
Fakat şöyle bir gerçek daha var eğer doğruysa emek hırsızlığına girer yani 1 2 klan değil en az 200 klan yalanmı? Eğer gerçekse CSD Yasaklı klan ve kişilere girilsin ki böyle şeylere taviz vermediğinizi gösterin. Ben görüşümü yazdım
NOT: Post atarak sadece ciddi anlamda posts kasarız. Tek çaremiz Ömer Reis'i beklemek. O loglardan bakar ama yalansa arkadaşlar kurtulur ama eğer gerçek bir olay ise direk Evax ile Luxury sunucuları kapatılsın ve yeni kural eklensin. Böyle bir problem daha yaşamamak için. Taviz vermeyin anlamında.
NOT 2: Evax & Luxury kapatılırken sadece sunucular kapansın paneller değil. Fakat panelde para yoksa (5-10 tl varsa) kapat panelide!
NOT 3: Paneli kapatmazsanız arkadaşların TeamSpeak3'ünüde kapatın. CS'ye bunu yapan ts3'e Allah bilir ne yapıyordur.(Eğer olay gerçek ise).!!
Link: | |
Linklerini gizle |
-
@FearLess Olay Gerçek Çünkü Luxury Gaming 1 Haftada Ortalama Bayağı Bir Rank Atladı Bunu'da Sadece Onlar Tek Başına Yapmış olamaz Çünkü Oradaki Herkesi Tanıyorum MGA'Dan Topladıkları Adamları Getiriyorlar Cs Oynuyor Gibi Gözüktürüp XFakePlayers Yoluyla AFK Atıyorlar ...
Çoğu Klanlar Perişan Çünkü Gerçekten Hakkımızla Bu Yola Girmişiz Hakkımızla Bitirmek İstiyoruz. İster Biz Saldırı Yiyelim İster Yemeyelim Ama Bana Kalırsa Bu Arkadaşların GT'sinin Sıfırlanması gerekiyor Çünkü Başkalarına'da Ders Olsun'ki Birdaha Yapılmasın ...
Çoğu Klanlar Perişan Çünkü Gerçekten Hakkımızla Bu Yola Girmişiz Hakkımızla Bitirmek İstiyoruz. İster Biz Saldırı Yiyelim İster Yemeyelim Ama Bana Kalırsa Bu Arkadaşların GT'sinin Sıfırlanması gerekiyor Çünkü Başkalarına'da Ders Olsun'ki Birdaha Yapılmasın ...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
bence gereği yapılsın arkadaşlar , çünkü biz o kadar emek verip yükselmeye çalışıyor gt de saçma
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
önceden ne güzel fakeplayers programı hackdecejted miydi neydi hackdecektor muydu böyle bi pluginle engelleniyordu csdguard ın altındaydı şimdi oda yok herkez fakeplayers programını kullanıyo şimdi burda bikaç klan belli fakat çoğu klan kullanıyordur eminim bunların hepsi yargılanmalı teşekkürler. hatta yapılabiliyosa 1 tek ipden csdurağında sadecene 1 tane servere girilebilsin böyle bişi olursa istediği programı kullansın sorun olacağını düşünmüyorum teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 174
- Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
- İletişim:
FearLess yazdı:Kardeşim benden sonra post gelmesin. (Kirlilik olmasın)
Bot tamamen gerçektir buyrun buda diğer kanıtlar :
Kanıt 2 : https://www.youtube.com/watch?v=6v-sPtoCa0g
Kanıt 3 : https://www.youtube.com/watch?v=tyQ15BL0j1w
Linklerini gizle |
-
Bencede geregi yapılsın onların böyle yapması bizim emeklerimize saygisizliktir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Zamanında bazı bot atan kişiler çekemedikleri için dünya sıralamasındakileremi karışmaya başladılar acaba ?Kaos Gaming yazdı:https://m.youtube.com/watch?v=tPX7qXbjS6E Buyrun loft imparator rank sifirlanmasini tica ediyoruz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Klanımız tarafından herhangi bir bot gibi illegal durum söz konusu değildir olamaz bile...
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Estağfurullah o senin adamlığın hocam yalnız çıkaramadım yinede teşekkürler.-CaMeLwHiTeCAN yazdı:Adamsın resul seviyorum seni kardeşim![]()
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Kardeşim aslında seninle sorunum yok ki muhabbetimiz bile oldu ama bu konuyu savunma amacını seninde biliyoruz ki sizde fakeplayers atıyorsunuz bunu zamanında çekip atmışlardı ama silinmişdi konu kendinizde attığınız için böyle konuşuyorsun sana karşı problemim yok ama yanlış olan bir konuyu haklı çıkarmaya senin ve kimsenin hakkı yok hiç bir şey sonsuz değildir bir gün Atlanta da Leader da İmparator da vs vs de kapanır ama o gün gelene kadar adam gibi hareket edelim derim iyi akşamlar bu konuda artık açığa ersin eğer güzel bir sonuç olursa bende böyle yapan 2 klan biliyorum onu atacağım umurmda da değil gerekirse bana düşman olsunlar haksız yaptıkları şeyi gerçeğini ortaya sunmak kötülükse beni de kötü bilsinler ki öyle olursa bunu yapan 2 klan var bilidiğim onlarda çekeceklerdir xfakeplayeri ama çekselerde onlarda cezalandırılsın ki öyle olmassa gt için ingilizce bir yazı oluşturmayı düşünüyorum reportlayacam gt ye saygılar iyi forumlar.Xander yazdı:Klanımız tarafından herhangi bir bot gibi illegal durum söz konusu değildir olamaz bile...
Linklerini gizle |