Evax - luxury Gaming birbirine bot atıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Kanıt yokmu
neyse bir çok şey söylemek geliyor içimden ama içimdeki ateşi sıçratmamaya çalışıyorum polemik olmasın iyi geceler.

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 66
Adamsın resul seviyorum seni kardeşim

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Doğru olabilir birşey diyemem amma velakin, f5 atılmamış sayfaya? Bu bir kanıt olamazki.. Yani sayfa yenilenmemiş hiç.
Linklerini gizle |
-
Kardeşim sanki bilinmiyor sende döneri buldun ayranını soruyorsun ya sırf yorum olsun diye şu konulara yorum yapmayın be hocam.TeamTR yazdı:Doğru olabilir birşey diyemem amma velakin, f5 atılmamış sayfaya? Bu bir kanıt olamazki.. Yani sayfa yenilenmemiş hiç.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Rank sıfırlama gibi bir cezai işlem uygulanmalı. Bunlar tüm csduragi server sahiplerinin hakkına giriyorlar. Böyle birşey olmamalı bence. Ömer TELLİ loglara bakar saten iplerin hepsi aynı şuan saat 05:07 iki serverdede iki afk var aynı ıp'de. İyi forumlar.Fakeplayers'de csduraginda çalışmıyordu galiba denediğimde çift cs açıyorlar.TeamTR yazdı:Doğru olabilir birşey diyemem amma velakin, f5 atılmamış sayfaya? Bu bir kanıt olamazki.. Yani sayfa yenilenmemiş hiç.
Linklerini gizle |
-
Allah'tan "DOĞRU OLABİLİR" Dedim bir küfür etmediniz arkadaşlar. Neyse, xfakeplayers devri 2016nın başlarında bitti arkadaşlar neyin kafası? xfakeplayers ile bot atılması imkansız. 2 Cs açabilirler buda normal birşey OYUNCUNUN biliceği iş HLTW sanırım ismi bunu sokuyorlar ee Csdurağında bildiğim kadarıyla buda yasak değil?
Linklerini gizle |
-
@TeamTR sen bir şey bilmiyorsun boşuna da kirlilik yapma konularda bu vakitten sonra sana da yazmam hayırlı sabahlar olsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
@sizofrenresul Arkadaşımıza katılıyorum. Öyle birşey olsaydı saten bizde yapardık değilmi ? bildiğiniz emek hırsızlığı bu.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
@sizofrenresul
@TeamTR Arkadaş fikrini sölemiş çok ters tepki vermişşiniz gördüm mesaj yazmıcaktım aslında şimdi banada dersiniz boş yorum yapmayın dıyede.Arkadaş doğru sölemiş f5 lmemiş sayfayı fakat zaten herkez biliyor zaten olanları bukadar ters tepki çok dikkatimi çekti sizde dolduruyorsunuz afk attırma için çok emek verıyorsunuzdur yapılan yanlış ama sizin konuşmanızda bana gerçekten yanlış geldi
@TeamTR Arkadaş fikrini sölemiş çok ters tepki vermişşiniz gördüm mesaj yazmıcaktım aslında şimdi banada dersiniz boş yorum yapmayın dıyede.Arkadaş doğru sölemiş f5 lmemiş sayfayı fakat zaten herkez biliyor zaten olanları bukadar ters tepki çok dikkatimi çekti sizde dolduruyorsunuz afk attırma için çok emek verıyorsunuzdur yapılan yanlış ama sizin konuşmanızda bana gerçekten yanlış geldi
Linklerini gizle |
-
Konuyu kirletmek istemem ama Mertçim saol savunman için fark ettiysen kardeşim Like attım yorumuna geçtim uğraşmaya gerek yok nasıl görmek istiyorsa öyle görür ipleyen bir insan olsaydım cevaplardımMertMatin* yazdı:@sizofrenresul

Linklerini gizle |