Evax - luxury Gaming birbirine bot atıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Bunlara gerekli ceza işlemleri yapılmıyor mu ? Biz hakkımızla yapıyoruz adamlar illegal böyle şey olmaz ayıptır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bazılarının geçmişi temiz değil bazılarıda alttan alttan saldırı yapıp bot atıp böyle bir konuda saçma saçma konuşuyor napıcaz ?oCezaMelegi yazdı:Konuda bazı kişilerin geçmişi temiz sayılmaz fakat burda bir sürü klan birbirine giricek gibi duruyor. Lütfen sikayete konsantre olalım ve burdan çıkacak sonuclara gore öbür klanlara sira gelir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
Çıldırmayın kardeşim çıldırmayın destek olan kişiler onlar ayrıca youtubeye 2 tane cs 1.6 açma yazın sizde açarsınız fakeplayers diye birşey kullanmıyoruz kanıtlayın öyle atın Luxury Ailesi Ve Evax Düşmanlarına DERS olsun +2 <3
Linklerini gizle |
Konunun kilitlenmesi gerektiğine siz karar veriyorsunuz sanırım ? Daha daha yeni konuyu inceliyorum Ömer Bey' bakmadı daha konuyaIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:gt den ban yemek için 1 iple 2 veya üstü giriş yapılması lazım ki gt den ban yensin ama hepsi farklı ip ve adam kendi sw sinde afk atarken zombi veya pro oynanmıcak diye bişey yok oynayabilirsin cs 1.6 da afk atıp go veya farklı oyunlara girenlerde var konu cekememezlik üstüne acılmıştır konu kilit BOS MUHABBET KISKANMAYIN BAŞARIYI KARDESİM 3 HAFTADA BOYLE Bİ BAŞARIYI YAPAMAYAN 3 SENELIK CLANSIN SERKAAN
Linklerini gizle |
Konuyu Saptıracak ve Kural Dışı yorumlar kaldırılmıştır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Kusura Bakmayin Talha Bey Bakıldı Sandim İyi Forumlar Kolay Gelsin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 174
- Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
- İletişim:
Fakeplayers attığınız çok belli serverinizde adamların 3 4 tanesi 6 7 ping aynı diğer ipde de aynı adam ip leri aynı ve pingler aynı düzeyde ve otoda ctleri kovalıyor bu zaten ilk mevzunuz değil Aileye Allaha söven kişilersiniz bunu sizinle aynı ortamda bulunduğumdan biliyorum.Doğruyu kabullenmeyip itiraz etmeniz sizi daha çok küçültüyor.omereis1907 yazdı:Çıldırmayın kardeşim çıldırmayın destek olan kişiler onlar ayrıca youtubeye 2 tane cs 1.6 açma yazın sizde açarsınız fakeplayers diye birşey kullanmıyoruz kanıtlayın öyle atın Luxury Ailesi Ve Evax Düşmanlarına DERS olsun +2 <3
Linklerini gizle |
-
Şöyle Birşey Var Biz Hakkımızla Serveri Doldurmaya Çalışırken Bu 2 Server Durumun içinde Hiç Hak Hukuk Bir Hareket Sergileyip Serverlerine AFK Atıyorlar ardından Bu Klandan Nasıl 4. Veya 5. Oluyor ...
Bence Gereğinin Yapılması lazım çünkü tek Dur Diyecek Yetkililer Sizlersiniz . Siz Bu Durumlara Göz Yumsanız Bunlar Türücek Emin olabilirsiniz Bence Gereğinin Yapılması Gerekiyor ...
Hayırlı Akşamlar Kolay Gelsin ...
Bence Gereğinin Yapılması lazım çünkü tek Dur Diyecek Yetkililer Sizlersiniz . Siz Bu Durumlara Göz Yumsanız Bunlar Türücek Emin olabilirsiniz Bence Gereğinin Yapılması Gerekiyor ...
Hayırlı Akşamlar Kolay Gelsin ...
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Bunu yapan sadece bu 2 klan değil 2 klan daha var aslında xfakeplayer programıyla benim bildiğim toplam 4 klan ama bu csd de fixli değil muhtemelen yasak da değil ama gt de yasak güzel bir ingilizce yazı oluşturcak varsa oluştursun toplu bir şekilde gt ye report edilsin gt acımıyor direk banned yani sonra birde en iyisi biziz rank kastık şöyleyiz böyle diyorlar anlamıyorum cidden bu nedir ya tamam afk atıyoruz da artık üst düzeye çıkardılar oyun değilde sen 1. sin ben 1. ciyim ben kralım sen eziksin muhabbetlerine saçma sapan durumlar söz konusu olmuş artık oyun değilde fake playerler serverda çok saçma buluyorum inşallah csd yönetimi xfakeplayer programını fixler ve bunu kullananlar bu saatten sonra cezasını çeker şimdi zorunamı gidoyor diye bana sinirlenip hatta teamsepak 3 adresime gelip laf yapacaklar olacaktır ama bu çekememezlik değil insanların emekle yaptığı şeyi birileriyle ortak kullanıp kendinizi rankta ve seviyede üste çıkarmaya çalışıyorsunuz bunu haksız adaletsiz gereksiz saçma buluyorum artık böyle klanlardan gına geldi yaz geldi iyce türedi saten bu olaylar inşallah gereği yapılır sözlerim de ve cümlelerimde hata yada farklı bir durum varsa affola hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim emekçi kardeşlerimize ve serverlara .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
RESUL KARDESİM BUNLAR BİZİM HAKKIMIZDA GENELLEME YAPIYORUM CUNKU HEPİNİZ FAKEPLAYERS KULLANDIGIMIZI SOYLUYORSUNUZ KULLANDIGIMIZA DAİR Bİ KANITLARI YOK BOS BOS SEYLER ATIP İFTİRA ATMAK COK KOLAY BEYLER HERKEZ HAKKETTİGİNİ SONUNA KADAR ALIYOR BENCE İYİ GÜNLER İYİ FORUMLAR.
Linklerini gizle |