Serverdan Yasaklandiniz. BANINIZI KALDIRMAK ICIN LUTFEN TS ADRES M ZE GEL N Z
Team Speak 3 ip Adresi : ts26.csduragi.com/www.facebook.com/groups/fcsgamingtr
Seni Yasaklayan Admin : FCS | -Jesflead.x3; --> Yasak yiyen MustafaBeyfendi ( 120000 dakika yasaklandin ) ( sebep : baktmgordumeylendm )
Can't "say", not conne
@|.Gene[R]aL.| Strafe cfg çalışıyor kapatın hile gibi dedim ve bastım 1 saniyeliğine ban yedim ama kendileri göster demişlerdi.
xdferlesh1 yazdı:al bunu yukle serverine ping sorunu kalkar ortadan
Kardeşim sımdı bu bi cozum degıl serverde fakeping kurarak milleti kandırmanın bı anlamı yok hem ıyı oyuncu bu mevzuyu anlar Silah cekmesınden mermilerin gidisinden ve en kotusu consola +graph yazsın zaten degerleri kendısı gorür.
MustafaBeyfendi yazdı:Serverdan Yasaklandiniz. BANINIZI KALDIRMAK ICIN LUTFEN TS ADRES M ZE GEL N Z
Team Speak 3 ip Adresi : ts26.csduragi.com/www.facebook.com/groups/fcsgamingtr
Seni Yasaklayan Admin : FCS | -Jesflead.x3; --> Yasak yiyen MustafaBeyfendi ( 120000 dakika yasaklandin ) ( sebep : baktmgordumeylendm )
Can't "say", not conne
@|.Gene[R]aL.| Strafe cfg çalışıyor kapatın hile gibi dedim ve bastım 1 saniyeliğine ban yedim ama kendileri göster demişlerdi.
sen fcs gamingden bahsediyosun o server benım dıl ama ts adresımde oda actıgım ıcın benım tsmı yazmıslar facebook gruplarına uye olarak ıletısıme gecebılırsın veyatta ts gel en asagı odalarda yerleri bulunmaktadır.