[@Bilinmeyen Etiket] Bey Bu Sorunu Arkadaşlar Bi kaç Kez Bana Söyleyerek Bildirdiler Aynı sorunuda Bende Yaşamaya Başladım Mesela Kendi Serverim cs6.net de Ms 70 80 Yektanın Serverinde cs1.net te 30 ms Oynuyorum Ben Bu Olaya Akıl Erdiremedim Bu Sorun Çözülecekmi Veyahutta Bir Çözümü Varmı. Teşekkürler Kolay Gelsin.
dostum rateyle alakası yok ben mac serverine girdim aldıgım Ms
onu geçtim kendı serverimde 70 80 baska csduragı mesela cs1.net de 30 ben bu işten bişi anlamadım sadece bende de dıl bu sorun cogu oyuncularımız ve clan uyelerınden gelıyor server resetleyın dıye ama yıne aynı sorun.
dostum rateyle alakası yok ben mac serverine girdim aldıgım Ms
onu geçtim kendı serverimde 70 80 baska csduragı mesela cs1.net de 30 ben bu işten bişi anlamadım sadece bende de dıl bu sorun cogu oyuncularımız ve clan uyelerınden gelıyor server resetleyın dıye ama yıne aynı sorun.
Vallaha ağam bilmiyorum bendede sıkıntı var artık her ts3te biri vuruyormu diye kontrol etmekten bıktım mesela 10 dakkadır bir ts3te değilim oyun oynuyorum 500- 600 oluyor ara ara sıkıldım hep CSD nin serverlerinde oluyor ismi lazım değil diğer sunucularda bu sorunla karşılaşmadım. [@Bilinmeyen Etiket] de son söz..
30 ping ile 70 80 Ping Serverde Olan Pluginlerle İlgili.300 ve Üstü Ping Sorunun Çözümü Rate Ayarıyla Çözülüyor.Ts3 De Normal Pinginiz Varsa Counter Strike 1.6 Oyununda Pinginiz Varsa Oyunun Rate Ayarlarını Yapmanız Gerekiyor. post65279.html
RooBiNHooD Efsanesi yazdı:30 ping ile 70 80 Ping Serverde Olan Pluginlerle İlgili.300 ve Üstü Ping Sorunun Çözümü Rate Ayarıyla Çözülüyor.Ts3 De Normal Pinginiz Varsa Counter Strike 1.6 Oyununda Pinginiz Varsa Oyunun Rate Ayarlarını Yapmanız Gerekiyor. post65279.html
serverimdeki eklentiler 10 aydır olan eklentiler onun için eklentilerle alakası yok yani olsada farkederim zaten farzedelimki var ozaman herkezde 80 90 ping olur konuya tam vakıf dilsiniz onun içinde gereksiz yorum yapmayın lütfen.
Öyle İşine Baklı Benim Paylaşımıma Yorum Atma Diye Bir Şey Yok Forum Kurallarında.Ben Forumda Paylaşımın Kimin Yaptığına Bakmadan Elimden Geldiğince Destek Olmaya Çalışıyorum.