yektanin surumunu kurduk.
biohazard mod @redarmygaming
havadan duşen kutu
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
havadan duşen kutu
Arkadaşlar birkaç sorunum var bu konu hakkında çözebilecek arkadaşlara teşekkürler.
1. sorunum: şimdi yektanın dediği gibi native etmemiz gerekiyomuş 4 tane silah var 2 sini edebildim 2 sini edemedim ona yardım edermisiniz.
2. sorunum: o 2 silahı native ettikden sonra kutu pluginine uyarlıyabilirmisiniz.
3. sorunum: hangi pluginleri yüklicez hangilerini kurucaz pek anlayamadım ben yüklenecekleri eke koyabilirmisiniz.
4. sorunum: kutu ct ve t spawn bölgelerine düşsün her mapta kendimiz düzenlemiyelim yani t ve ct basede üst üste olmasın ve 1 kere alan bida alamasın o el.
Yapabilene çok teşekkür ederim yaklaşık bikaç haftadır kafayı bio üzerine yoruyorum ama olmuyo burdan beklentim var lütfen..
@TunnS[C]
@redarmygaming
@seypa
@Tasarimci v2
@CSmiLeFaCe
1. sorunum: şimdi yektanın dediği gibi native etmemiz gerekiyomuş 4 tane silah var 2 sini edebildim 2 sini edemedim ona yardım edermisiniz.
2. sorunum: o 2 silahı native ettikden sonra kutu pluginine uyarlıyabilirmisiniz.
3. sorunum: hangi pluginleri yüklicez hangilerini kurucaz pek anlayamadım ben yüklenecekleri eke koyabilirmisiniz.
4. sorunum: kutu ct ve t spawn bölgelerine düşsün her mapta kendimiz düzenlemiyelim yani t ve ct basede üst üste olmasın ve 1 kere alan bida alamasın o el.
Yapabilene çok teşekkür ederim yaklaşık bikaç haftadır kafayı bio üzerine yoruyorum ama olmuyo burdan beklentim var lütfen..
@TunnS[C]
@redarmygaming
@seypa
@Tasarimci v2
@CSmiLeFaCe
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
havadan duşen kutu
Native isi kolay.Basit ama ct t spawn noktalarina oto dusmesi zor yapamam.Persembe cuma gelicem yardim ederim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: RotmaN