havadan duşen kutu
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: CoveteuS
havadan duşen kutu
Supply box'u döndürdük. Fakat bazı sorunları var. Onları düzeltmeye çalışıyoruz. Eğer başarılı olursa bu gün içerisinde plugin kullanıma paylaşılacak.
Link: | |
Linklerini gizle |
havadan duşen kutu
bio_addon_presents_ZM.sma içerisindeki give_present kısmı kutuya dokunan kişiye verilenler kısmı. Orayı başka bilen kişi istedikerini eklesin, boş bıraktım orayı, onunla pek uğraşacak vaktim yok.
Kod: Tümünü seç
public give_present(id)
{
switch (random_num(0, 2))
{
case 0:
{
//Verilen 1
}
case 1:
{
//Verilen 2
}
case 2:
{
//Verilen 3
}
}
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
havadan duşen kutu
biomenudeki gibi kod yazcaz orayada ama say komutu degil silahin 2 inci komudu dimi ? consol komudu olca
Linklerini gizle |
havadan duşen kutu
orası sana kalmış. Eğer iyi biliyor isen özel silah eklentisine native bağlayıp bu eklentide kullanabilirsin. Doğrudan silahı çeker.
Linklerini gizle |
-
havadan duşen kutu
@CSmiLeFaCe denedim oyuna girerken yükleme yaptı mapda kutu dusecek yerleri belirleyip save yaptım configse lokasyonlar düştü , fakat oyunda aktif olmadı ; bi cvar kodu felan mı var aktif etmemiz için.
Linklerini gizle |
havadan duşen kutu
Genel olarak kullanımını bilmiyorum, eklentinin orjinali burada var. http://zombie-mod.ru/counter-strike/zom ... -opo4.html
Sma ya baktım, kutunun düşmesi spawn_supplybox kısmına bağlı, orasıda bir yere bağlanmamış. Eğer ki round bitene kadar düşmüyor ise yazar mısın?
Sma ya baktım, kutunun düşmesi spawn_supplybox kısmına bağlı, orasıda bir yere bağlanmamış. Eğer ki round bitene kadar düşmüyor ise yazar mısın?
Linklerini gizle |
-
havadan duşen kutu
configs klasörüne supplyboxes adında bir klasör açın, sonra kutunun düşme yerini ayarlayan eklenti ile düşecek yerleri ayarlayıp kaydedin.
Ana eklentiyi açın ve ne zaman düşmesini istiyorsanız onu kendiniz yazın. Düşmesi için spawn_supplybox kısmına yönlendirin.
Ekteki biohazardsız hali, örnek olarak atıyorum, say'den dusur yazdığında random kutu düşüyor. Bunu kendiniz ayarlayın. Yada plugin_init kısmına set_task(120.0,"spawn_supplybox") yazın, spawn_supplybox kısmının içinede set_task(120.0,"spawn_supplybox") yazın, her 120 saniyede bir kutu düşürsün kendi kendine.

Ana eklentiyi açın ve ne zaman düşmesini istiyorsanız onu kendiniz yazın. Düşmesi için spawn_supplybox kısmına yönlendirin.
Ekteki biohazardsız hali, örnek olarak atıyorum, say'den dusur yazdığında random kutu düşüyor. Bunu kendiniz ayarlayın. Yada plugin_init kısmına set_task(120.0,"spawn_supplybox") yazın, spawn_supplybox kısmının içinede set_task(120.0,"spawn_supplybox") yazın, her 120 saniyede bir kutu düşürsün kendi kendine.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
havadan duşen kutu
Usta cok guzel anlattin ama bir sey anlamadim
Biz senin yada digerleri kadar bu sey hakkinda bilgisi olan biri degilim diger arkadaslarda anlamicak bu dediklerini 

Linklerini gizle |