Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

yonetici kırmızı yazma plugin

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen specified »

EmirhanBeyBeta yazdı:Arkadaşın Anlatmak İstediği Şu: Yetkisi Olmayan Sarı, Yetkisi Olan Yeşil. Bunu A Veya L Yetkisine Bağlayarak Bu Yetkilerden Birine Sahip Olan Ne Sarı Ne Yeşil Yazıcak.Kırmızı Yazıcak.Forumda Eskiden Paylaşılmıştı.Şuan Çalışmayabilir. Yinede Deneyin Veyada Yapabilen Olursa Bekleyin.
forumda böyle birşey paylaşılmadı, oyun içi say yazısını değiştiren bir eklenti paylaşıldı, ancak onu da "con_color" ile değiştiriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Sen benim attigimi denedinmi calistimi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen specified »

cixx12 yazdı:
specified yazdı:KIRMIZI diye bi renk tanimlamasi yoktur, takım rengi tanimlamasi vardir, Tde isen kirmizi, ctde isen mavi, specteysen gri gozukur
kardesm beni yanlıs anlama ama konu ile senin anlattıgının en ufak alakası yk ben yazı yazarken ct ve t nin adının renginden bahsetmedim sen oyunda yazı yazdıgında adminken yesil yazmıyormusun ben kendi yazdıgın yazının kırmızı olmasindan bahsediyorum ama sunu belirtmek isterim ct ve t takımının yazılarıda değişiyor normalde konuyuda cok yanlıs anlamıssın
Hayır tamda dediğim gibi, saydan yazılan yazıyı istediğin renge çeviremezsin belirli tanımalamalar ile rengini değiştirebilirsin sadece, o da kısıtlı zaten.
CSmiLeFaCe yazdı:Tanımlı default renkler;
-Takım rengi(CT de ise Mavi, TE de ise kırmızı, Spec ise gri)
-Sarı
-Yeşil
Tanımlı renkler sadece bunlardır. Senin dediğin olay hud mesajlarında yapılır ancak, ama oyuncuların konuşmasını huddan yazdırmakta akıl karı değil.Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, doku veya rcon yetkisine sahip olanlara tag verirsin, böylece yönetici kim normal admin kim say konuşmalarında görebilir oyuncular. Bu eklentiler forumda mevcut

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

specified yazdı:
EmirhanBeyBeta yazdı:Arkadaşın Anlatmak İstediği Şu: Yetkisi Olmayan Sarı, Yetkisi Olan Yeşil. Bunu A Veya L Yetkisine Bağlayarak Bu Yetkilerden Birine Sahip Olan Ne Sarı Ne Yeşil Yazıcak.Kırmızı Yazıcak.Forumda Eskiden Paylaşılmıştı.Şuan Çalışmayabilir. Yinede Deneyin Veyada Yapabilen Olursa Bekleyin.
forumda böyle birşey paylaşılmadı, oyun içi say yazısını değiştiren bir eklenti paylaşıldı, ancak onu da "con_color" ile değiştiriyor.
1
2

L Ve A Yetkisine Kırmızı Yazı Paylaşılmış.Konu Olarakta Var.Ama Bayağı Bi Eski.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
İletişim:

Kirmizi yazi plugini var zaten lakin siz bunu yanlis yerde tartisip sayfanin uzamasina neden oluyorsunuz.Arkadasin serveri csgo mod onun icin csgo rutbe tag kullaniyor yani baska plugin yukleme sansi yok benim attigim sma da ise yazilarin rengi kirmizi oldu yetkililerde suan arkadasin deneyip donmesini bekliyorum bende ayrıca hem ct hemde t dekı admın kırmızı yazabılıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cixx12
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.189
Clan İsmi: JussarieL CSGO
İletişim:

Mesaj gönderen cixx12 »

TunnS[C] yazdı:Kirmizi yazi plugini var zaten lakin siz bunu yanlis yerde tartisip sayfanin uzamasina neden oluyorsunuz.Arkadasin serveri csgo mod onun icin csgo rutbe tag kullaniyor yani baska plugin yukleme sansi yok benim attigim sma da ise yazilarin rengi kirmizi oldu yetkililerde suan arkadasin deneyip donmesini bekliyorum bende ayrıca hem ct hemde t dekı admın kırmızı yazabılıyor
bi serverde denedim calısıyor ama kendi serverimde denedim calısmadı anlamadım :D
ztn soguduk artık :S

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
İletişim:

cixx12 yazdı:
TunnS[C] yazdı:Kirmizi yazi plugini var zaten lakin siz bunu yanlis yerde tartisip sayfanin uzamasina neden oluyorsunuz.Arkadasin serveri csgo mod onun icin csgo rutbe tag kullaniyor yani baska plugin yukleme sansi yok benim attigim sma da ise yazilarin rengi kirmizi oldu yetkililerde suan arkadasin deneyip donmesini bekliyorum bende ayrıca hem ct hemde t dekı admın kırmızı yazabılıyor
bi serverde denedim calısıyor ama kendi serverimde denedim calısmadı anlamadım :D
ztn soguduk artık :S
Zaten default hali cok daha iyi ama kullancaksan diger chat pluginlerini kapat bunu ekle plugins ini en ust satirina yaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala