forumda böyle birşey paylaşılmadı, oyun içi say yazısını değiştiren bir eklenti paylaşıldı, ancak onu da "con_color" ile değiştiriyor.EmirhanBeyBeta yazdı:Arkadaşın Anlatmak İstediği Şu: Yetkisi Olmayan Sarı, Yetkisi Olan Yeşil. Bunu A Veya L Yetkisine Bağlayarak Bu Yetkilerden Birine Sahip Olan Ne Sarı Ne Yeşil Yazıcak.Kırmızı Yazıcak.Forumda Eskiden Paylaşılmıştı.Şuan Çalışmayabilir. Yinede Deneyin Veyada Yapabilen Olursa Bekleyin.
yonetici kırmızı yazma plugin
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Hayır tamda dediğim gibi, saydan yazılan yazıyı istediğin renge çeviremezsin belirli tanımalamalar ile rengini değiştirebilirsin sadece, o da kısıtlı zaten.cixx12 yazdı:kardesm beni yanlıs anlama ama konu ile senin anlattıgının en ufak alakası yk ben yazı yazarken ct ve t nin adının renginden bahsetmedim sen oyunda yazı yazdıgında adminken yesil yazmıyormusun ben kendi yazdıgın yazının kırmızı olmasindan bahsediyorum ama sunu belirtmek isterim ct ve t takımının yazılarıda değişiyor normalde konuyuda cok yanlıs anlamıssınspecified yazdı:KIRMIZI diye bi renk tanimlamasi yoktur, takım rengi tanimlamasi vardir, Tde isen kirmizi, ctde isen mavi, specteysen gri gozukur
Tanımlı renkler sadece bunlardır. Senin dediğin olay hud mesajlarında yapılır ancak, ama oyuncuların konuşmasını huddan yazdırmakta akıl karı değil.Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, doku veya rcon yetkisine sahip olanlara tag verirsin, böylece yönetici kim normal admin kim say konuşmalarında görebilir oyuncular. Bu eklentiler forumda mevcutCSmiLeFaCe yazdı:Tanımlı default renkler;
-Takım rengi(CT de ise Mavi, TE de ise kırmızı, Spec ise gri)
-Sarı
-Yeşil
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
1specified yazdı:forumda böyle birşey paylaşılmadı, oyun içi say yazısını değiştiren bir eklenti paylaşıldı, ancak onu da "con_color" ile değiştiriyor.EmirhanBeyBeta yazdı:Arkadaşın Anlatmak İstediği Şu: Yetkisi Olmayan Sarı, Yetkisi Olan Yeşil. Bunu A Veya L Yetkisine Bağlayarak Bu Yetkilerden Birine Sahip Olan Ne Sarı Ne Yeşil Yazıcak.Kırmızı Yazıcak.Forumda Eskiden Paylaşılmıştı.Şuan Çalışmayabilir. Yinede Deneyin Veyada Yapabilen Olursa Bekleyin.
2
L Ve A Yetkisine Kırmızı Yazı Paylaşılmış.Konu Olarakta Var.Ama Bayağı Bi Eski.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kirmizi yazi plugini var zaten lakin siz bunu yanlis yerde tartisip sayfanin uzamasina neden oluyorsunuz.Arkadasin serveri csgo mod onun icin csgo rutbe tag kullaniyor yani baska plugin yukleme sansi yok benim attigim sma da ise yazilarin rengi kirmizi oldu yetkililerde suan arkadasin deneyip donmesini bekliyorum bende ayrıca hem ct hemde t dekı admın kırmızı yazabılıyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JussarieL CSGO
- İletişim:
bi serverde denedim calısıyor ama kendi serverimde denedim calısmadı anlamadımTunnS[C] yazdı:Kirmizi yazi plugini var zaten lakin siz bunu yanlis yerde tartisip sayfanin uzamasina neden oluyorsunuz.Arkadasin serveri csgo mod onun icin csgo rutbe tag kullaniyor yani baska plugin yukleme sansi yok benim attigim sma da ise yazilarin rengi kirmizi oldu yetkililerde suan arkadasin deneyip donmesini bekliyorum bende ayrıca hem ct hemde t dekı admın kırmızı yazabılıyor

ztn soguduk artık :S
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Zaten default hali cok daha iyi ama kullancaksan diger chat pluginlerini kapat bunu ekle plugins ini en ust satirina yazcixx12 yazdı:bi serverde denedim calısıyor ama kendi serverimde denedim calısmadı anlamadımTunnS[C] yazdı:Kirmizi yazi plugini var zaten lakin siz bunu yanlis yerde tartisip sayfanin uzamasina neden oluyorsunuz.Arkadasin serveri csgo mod onun icin csgo rutbe tag kullaniyor yani baska plugin yukleme sansi yok benim attigim sma da ise yazilarin rengi kirmizi oldu yetkililerde suan arkadasin deneyip donmesini bekliyorum bende ayrıca hem ct hemde t dekı admın kırmızı yazabılıyor
ztn soguduk artık :S
Linklerini gizle |