Hızlı download ile bu konunun bir alakası yok.TunnS[C] yazdı:Yapabılıyorsanız 1 kez restart atarmısınız panele cunkı hızlı downloada attıyorum zaten var dıyor ama servere gırerken cok bekletıyor.Sizden rıcam 1 kez restart atın zaten sonra hızlıca ıncek bu dosyalar.Normalde 5 dkk ya gırerdım ben servere sımdı kac dkk beklıyoruz bazı sılahlar fast atılmadıgındanÖmer TELLİ yazdı:maplerin .res dosyasını map klasörüne atacaksın, classes ile bir işin yok
Servera res atmayın, kapat aç yapın
Ayrıca mp_refill_bpammo_weapons 2 //Oto Mermi bu kac ta olurse butun herkezın ammosu sınırsız olur mermısı
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... _error.log
serverının acılmama sebebini burdan görebilirsin
Kod: Tümünü seç
L 08/03/2017 - 09:57:42: (map "zm_aztec_infinity") Mod_LoadModel: sprites/zombie_wars/icon_supplybox.spr not found
L 08/03/2017 - 09:59:53: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: sprites/zombie_wars/icon_supplybox.spr not found
L 08/03/2017 - 10:07:53: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: sprites/zombie_wars/icon_supplybox.spr not found
L 08/03/2017 - 10:08:11: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: sprites/zombie_wars/icon_supplybox.spr not found