Bakım hakkında , çökmeler , eksiklikler vs. (Genel Konu)
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: cs2.csduragi.COM
- Clan İsmi: Mekansızlar
- İletişim:
dediğiniz gibi admin_sql.amxx i aktif ettim admin.amxx kapalı durumda fakat hala adminlikler aktif değil
servera aç kapa ve restart denedim panelden adminlere reload atmayı da denedim değişen bişey yok
[AMXX] Hic admin bulunamadi.
servera aç kapa ve restart denedim panelden adminlere reload atmayı da denedim değişen bişey yok
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
07/03/2017 - 20:41:04: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/w_knifepack.mdl not foundcantosun yazdı:bütün pluginler sıkıntısız olarak yükledik jail mapı açtığımız anda server kapanıyor sebebi nedir bi ilgilenin tek sorunlu server biz kaldık herhalde ilgilenen olmadı daha
w_knifepack.mdl dosyasını models klasörüne yükleyin
configs/maps/plugins-de.ini altına yazacağınız eklentiler sorunsuz olarak calısır, dikkatli yaptıgınıza emin olunPaZee yazdı:eskiden mapconfigte pro ayarlarida vardi.
mapsa plugins-de.ini olusturuyorum olmuyr
nasil pluginleri dustta calistiricaz sadece.
pluginin icine
get_mapname(map,31);
if((containi(map,"jail") == -1) && (containi(map,"jb_") == -1)) return
bu sekilde bir seymi yapmamiz gerek.
[@Bilinmeyen Etiket]
kör olmama sorunu için plugins.ini'den mermikontrol.amxx'i kaldırın.yunuss85 yazdı:Merhaba,
serverde örn: /me seçeneği sis atınca kendi takımının da kör olması, semicilip açılmaması gibi durumlar var.
Eklentilerde aktif olmuyor suan.
log dosyası:
L 05/03/2017 - 18:15:34: (map "(null)") NET_OpenIP: Couldn't allocate dedicated server IP port 27015.
L 06/03/2017 - 18:35:09: (map "de_inferno") SZ_GetSpace: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ???
Teşekkürler,
Cs21
Semiclipi eklentilerden değil csd guard bölümünden aktifleştirin
flash bug eklentisi panelden silindi, damageleri için plugins.ini'den mermikontrol.amxx'i silin.CssAttack yazdı:Evet mp_nadedrops 1 yazıyodu onu 0 yaptım bide damageler artmış gibi görünüyor bilginiz var mi? Pek sevilmedi bizim serverde bu durum ama
Bu arada flash bug var ve adminlik sınırsız ban atılmıyor.
amx 1.8.3 ile sınırsız ban yetkisi rcona ( L harfine ) verilmiş. Onu düzelttim ,map değiştirin sınırsız ban atabileceksiniz
Güncellemeler dün bitmişti zaten, bir sorun yaşıyorsanız konuda çoğu anlatım mevcut kontorl edebilirsiniz veya ilk mesajda anlatılan şekilde bize bildirebilirsinizmehmet1905 yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]
ömer bey cs14com güncellemeleri bittimi acaba?
şuanda eski sistemmi oynuyoruz yenimi yapmamız gereken işlem varmıdır.
pek anlamıyoruz bu panel işinden bi yardımcı olun size zahmet
Evet bu şekilde genel bir sorun mevcutmuş kontrol edeceğimXander yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]
cs20.csduragi.com CSDurağının Özel TS3 Bağlanma Sorunu yaşanmaktadır.
TS78.csduragi.com yönlendirildigi halde ts3.csduragi.com yonlendirmektedir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs2.csduragi.COM
- Clan İsmi: Mekansızlar
- İletişim:
Yukardaki hata ile birlikte ayrıyetten takım arkadaşını kör etme problemi var. Mermikontrolu kaldırdım ve semiclip eklentisinin configin en alttaki değerleriÖnder Reis yazdı:dediğiniz gibi admin_sql.amxx i aktif ettim admin.amxx kapalı durumda fakat hala adminlikler aktif değil
flashfix = 1;
noteamflash = 1;
yaptığım halde değişen bişey yok
bunların dışında slaylosers çalışmıyo ve konuşma kayıtlarının logları yok
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Serverların yenilenmesi bittimi ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket]
Servere restart atamıyoruz.Ve dosyalar eksik classes owerwiews dosyaları yok sımdı map yukleyemıyorum classes olmadıgı ıcın server dunden beri kapali acicam ama dediklerim yok.
Ve nolur bana serveri sifirla felan demeyin.1 gun once sifirladim %80 kurdum csd2017 vardi diye bir daha sifirladik dun 7 8 saat boyunca tek basima serveri kurdum herseyi hazir maplar haric serveri acicam sizi bekliyorum.
Servere restart atamıyoruz.Ve dosyalar eksik classes owerwiews dosyaları yok sımdı map yukleyemıyorum classes olmadıgı ıcın server dunden beri kapali acicam ama dediklerim yok.
Ve nolur bana serveri sifirla felan demeyin.1 gun once sifirladim %80 kurdum csd2017 vardi diye bir daha sifirladik dun 7 8 saat boyunca tek basima serveri kurdum herseyi hazir maplar haric serveri acicam sizi bekliyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Overwievs ile classesin maplerle ne alakası var bütün hepsimi buraya dosya atmanı istiyor?TunnS[C] yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
owerwiews onemi yok belirttim sadece ama classes olmaz ise maplarin res dosyalarini nere aticam ?Ömer TELLİ yazdı:Overwievs ile classesin maplerle ne alakası var bütün hepsimi buraya dosya atmanı istiyor?TunnS[C] yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]
Ayrica restart atamiyorum servere
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
maplerin .res dosyasını map klasörüne atacaksın, classes ile bir işin yok
Servera res atmayın, kapat aç yapın
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Rakibin kör olmaması sorunu için mermikontrol.amxx kaldırmanız yeterli.Önder Reis yazdı:Yukardaki hata ile birlikte ayrıyetten takım arkadaşını kör etme problemi var. Mermikontrolu kaldırdım ve semiclip eklentisinin configin en alttaki değerleriÖnder Reis yazdı:dediğiniz gibi admin_sql.amxx i aktif ettim admin.amxx kapalı durumda fakat hala adminlikler aktif değil
flashfix = 1;
noteamflash = 1;
yaptığım halde değişen bişey yok
bunların dışında slaylosers çalışmıyo ve konuşma kayıtlarının logları yok
[@Bilinmeyen Etiket]
Takım arkadaşlarının kör olmasını engellemek için , amxx.cfg'nin en altına
semiclip_option flashfix 1
semiclip_option noteamflash 1 yazıp denermisiniz, bu şekilde düzelmesi gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yapabılıyorsanız 1 kez restart atarmısınız panele cunkı hızlı downloada attıyorum zaten var dıyor ama servere gırerken cok bekletıyor.Sizden rıcam 1 kez restart atın zaten sonra hızlıca ıncek bu dosyalar.Normalde 5 dkk ya gırerdım ben servere sımdı kac dkk beklıyoruz bazı sılahlar fast atılmadıgındanÖmer TELLİ yazdı:maplerin .res dosyasını map klasörüne atacaksın, classes ile bir işin yok
Ayrıca mp_refill_bpammo_weapons 2 //Oto Mermi bu kac ta olurse butun herkezın ammosu sınırsız olur mermısı
Linklerini gizle |