Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Svye hile geldi acil!

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
brkycan

Svye hile geldi acil!

Mesaj gönderen brkycan »

Şuan girmiyo bekliyorum girince yazıcam ilginiz için sağolun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BayesTV

Svye hile geldi acil!

Mesaj gönderen BayesTV »

CSmiLeFaCe yazdı:
BayesTV yazdı:elimde hile engelleyici var ama ücretli dostum. merak edersen özelden mesaj at
Merak ediyorum ama elinde nasıl bir anti hile var. Ayrıca bunu para ile satıyor isen sanırım kendin yazmışsındır(!) Neyse ticaret yasak. Ayriyeten sunucularda hali hazırda bir anti hile sistemi mevcut. Ben şahsen çalışan hileleri buldukça engellemelerini [@Bilinmeyen Etiket] ye iletiyorum. Eğer çalışan bir hile bulur iseniz bana yönlendirin, bakarım çözümüne.
Korumalarınız çok etkili (!) olduğundan arkadaşa yardımcı olmak istedim. Sizde plugincisiniz. Anlarsınız bu işlerden yardımcı olun arkadaşa.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Svye hile geldi acil!

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Pek hile ile alakam yok, çoğu hile de de keylogger, truva olduğu için pek haşir neşir olmadım. Bana gelen hileleri gördükçe denedikçe engelledim. Ama bazı hileler için özel bir patch kullandım. O patch challengearea ya özel, bu yüzden diğer IP lere kurulumunu yapamam. Ama basit olan hileler CS içine dosya çıkarttığı için onları tespit edip [@Bilinmeyen Etiket] te iletiyorum. Eğer ki bu hileleri engellemek için kendinize güveniyor iseniz, buyurun yardımcı olun. Ben burada gönüllü olarak destek oluyorum, sizde vakit ayırarak engelleme adına yardımcı olabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala