Svye hile geldi acil!
Moderatör: Moderatörler
-
eXmajesticGaming
Svye hile geldi acil!
Anlık olarak o kişinin nickine adminlik yazabilirsin ve şifreyi bulunamayacak bir şey yapıp onun girişini engelleyebilirsin.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
jarujan
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: cs9.csduragi.net
- Clan İsmi: God FatherRs*
- İletişim:
Svye hile geldi acil!
Mutlak bir çözümü yok fakat kısa vadeli bir çözüm yolu sunabilirim sana.
> İlk olarak hileli şahısı oyundan kickle,
> Kickledikten sonra konsola amx_last yazarak İp adresini kopyala örneğin ; 158.24.36.85 farzedelim
> Tekrardan konsola girerek amx_addban 158.24 9999 veya 0 yazıp enterleyebilirsin.
Yukarıdaki olay Şahsın İp'ine göre değişmekte Dinamik İp Statik İp muhabbetleriyle alakalı bir durum. Oyuncunun ilk 2 satırı sabit kalmaktadır. Değişen değer sadece sondaki iki değer olduğu için oyuncu Counter Strike girdiği zaman server görünür fakat girmeye çalıştığı zaman Banned From yazar sadece. Benim kullandığım banlama yöntemi bu, bir denemeni tavsiye ederim.
İyi Forumlar Dilerim Herkese.
> Kickledikten sonra konsola amx_last yazarak İp adresini kopyala örneğin ; 158.24.36.85 farzedelim
> Tekrardan konsola girerek amx_addban 158.24 9999 veya 0 yazıp enterleyebilirsin.
Yukarıdaki olay Şahsın İp'ine göre değişmekte Dinamik İp Statik İp muhabbetleriyle alakalı bir durum. Oyuncunun ilk 2 satırı sabit kalmaktadır. Değişen değer sadece sondaki iki değer olduğu için oyuncu Counter Strike girdiği zaman server görünür fakat girmeye çalıştığı zaman Banned From yazar sadece. Benim kullandığım banlama yöntemi bu, bir denemeni tavsiye ederim.
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Svye hile geldi acil!
Adam nick degisir gelir.Bu cozum değileXmajesticGaming yazdı:Anlık olarak o kişinin nickine adminlik yazabilirsin ve şifreyi bulunamayacak bir şey yapıp onun girişini engelleyebilirsin.
Buda cozum degil sadece zaman kazanirsin.jarujan yazdı:Mutlak bir çözümü yok fakat kısa vadeli bir çözüm yolu sunabilirim sana.
Bence tek yolun var geldikce banla heralde bir gun sıkılır ve daha gelmez
| Linklerini gizle |
-
jottABey
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Svye hile geldi acil!
panel ban veya bütün banlarla bile banlasanız işe yaramaz. Adam bi modem rese bakar.
| Linklerini gizle |
Svye hile geldi acil!
Merak ediyorum ama elinde nasıl bir anti hile var. Ayrıca bunu para ile satıyor isen sanırım kendin yazmışsındır(!) Neyse ticaret yasak. Ayriyeten sunucularda hali hazırda bir anti hile sistemi mevcut. Ben şahsen çalışan hileleri buldukça engellemelerini [@Bilinmeyen Etiket] ye iletiyorum. Eğer çalışan bir hile bulur iseniz bana yönlendirin, bakarım çözümüne.BayesTV yazdı:elimde hile engelleyici var ama ücretli dostum. merak edersen özelden mesaj at
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Svye hile geldi acil!
@CSmiLeFaCe paneldeki hangi antihile zm server icin uygun normal oyuncuları speedden ozel sılahları hıle sanmayacak yanı sadece hileleri yakalayabilicek olan bi koruma varmı panelde ?
| Linklerini gizle |
Svye hile geldi acil!
Hackdedector ü kapatın, güvenlik bölümünde ki dosya kontrol vs. açık kalsın.
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Svye hile geldi acil!
Dediginizin aynilari acik ama adam aim wall aciyor geliyor.Bana ekran goruntusu atiyor bideCSmiLeFaCe yazdı:Hackdedector ü kapatın, güvenlik bölümünde ki dosya kontrol vs. açık kalsın.
| Linklerini gizle |
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Svye hile geldi acil!
TunnS[C] Gerçekten Doğru Bir Şey Söylemiş Ağzına Sağlık Arkadaşlar Kalıcı Ban Atamıyorsunuz Bunu Engelliyemiyorsunuz.Bilginize Sadece Geldiğinde Banlarsanız İyi Olur
| Linklerini gizle |