Katılmaktayım benim serverimede PİNG saldırısı yaptın ve 1 kişi bile özrünü kabul etmezse yasağını kaldırmam dedi bende kabul etmiyorum..CSmiLeFaCe yazdı:Bana konu kilitlenmesin insanlar içini döksün dendi. Bu yüzden konuyu kilitlemeyeceğim. Hatta şunu söyleyeyim, kimse forumdan toplu bir şekilde özür dilenmesini kabul etmez. Kimse bana gelip özür dilemedi, kimse onlara gidip özür dilemedi, sadece forumda hepinizden özür diliyorum dendi. Bunu kimse kabul etmez. Zenginden alıp fakire veren bir hayali karakterin ismini alan kişinin mağdur insanlara saldırıp özür dilemesi hiç güzel değil. Mesela Serkan özür kabul karşılığında bir şeyler verdi, Robin Hood kimselere bir şey vermedi.
Yasağımın Kalkmasını İstiyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
O arkadaş dediğin büyük ihtimalle Serkan. Serkan herkesten tek tek helallik aldı. Ama burda çoğu kişi istemiyor gibi. Yani 1 kişi bile istemese haklı.Simon Kjaer yazdı:@EmirhanBeyBeta hocam Adam Saldırıyı Bırakalı Çok Oldu Özür Dileyip Helallik İstedi.Başkaları Da Önceden Saldırı Atıodu Yasakları Kalktı Özür Dileyerek.Hata Yaptığını Anlamakta Özür Dİlemek De Erdemdir Yalnız Hatayı Tekrarlamamak Şekilde.Ömer Bey İnceleyip Kararı Verecektir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
@CSmiLeFaCe Anladım Kardeşim Ama Ben Saldırı Attığım Zamanlar Eski de Kaldı Kaç Zamandır Yapmıyorum Yapmayacağım.Elimde O Dediğiniz Şeyden Yok. @alpersoylu34 Alper Kardeşim Senin Serverin Ne Zamandan Beri Var.Seni De Tanımıyorum Klanını Da.Ben Eskiden Saldırı Atıyordum Yasaklanmıştım. 2 3 Ay Önce Bir Serverdaydım Yasaklı Kullanıcı Olduğumdan Kapatıldı.Saldırdığımdan Değil. Saygılarımla
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
@EmirhanBeyBeta Kardeşim Dediğim Gibi Eskiden Saldırıyordum. 2 3 AY Öncesinden Kapanan Server da Yasaklı Kullanıcı Olduğumdan Kapatıldı Saldırdığımdan değil.Şimdi O Saldırı Attığım Klanların Serverlarını Bulamadıklarım Var Bazıları Sunucu Değişmiş Bazıları Da Cs İşlerini Bırakmış.Açık Bulduğum Serverlardan Tslerine Gittim Özürümü Diledim 4 5 Serverla İşi Tatlıya Bağladık.Bakıyorum Cs 1.6 Ts Listelerine Buldukalrımdan Özür Diledim Helallik İstedim.Bulamadığımdan Dolayı Forumdan da Genel özür Diledim Ve Helallik İstedim.Saygılarımla
Linklerini gizle |
-
6. Ay yada 7. Ay OluyorKingReal yazdı:@CSmiLeFaCe Anladım Kardeşim Ama Ben Saldırı Attığım Zamanlar Eski de Kaldı Kaç Zamandır Yapmıyorum Yapmayacağım.Elimde O Dediğiniz Şeyden Yok. @alpersoylu34 Alper Kardeşim Senin Serverin Ne Zamandan Beri Var.Seni De Tanımıyorum Klanını Da.Ben Eskiden Saldırı Atıyordum Yasaklanmıştım. 2 3 Ay Önce Bir Serverdaydım Yasaklı Kullanıcı Olduğumdan Kapatıldı.Saldırdığımdan Değil. Saygılarımla

Linklerini gizle |
-
bende içimi dökeyim ben yaptım bi hata fakat aylar öncesinden pişmanlığım dile geliyordu zaten ne geçiyor elime dedim kıytırık youtubeden gelen paramı 10 lirayamı egoyamı değişicem ortamı 10 lira için ego içinmi aileme küfür edicekler dedim her saldırı yapıldığında elimden geleni yaptım iyiki dönmüşüm forumda çok dost edindim çok dost klan edindim allaha şükür isteyen ön yargı ile bakar bana ama şunu unutmayın kıytırık saldırı için ailenize küfür ettirmeyin milletin hakkına girmeyin emek ile açılan bir ton sunucu var inşallah saldırı olayları kapanır tamamen herkes sunucusunda rahat rahat oynar..
ayrıyetten ben her reddedilmemde çıkıp madem affedilmedim yine yapim demedim aylar sonra affedildim allaha şükür kimseylede aram kötü değil ben user olarakta sunucusu olan biri olarakta affetmem seni herkesi affederim saldırı yapan ama malesef seni etmem üstünde kaç kişinin hakkı var farkındamısın @KindReal onlardan özür dilemek yerine foruma yazıorsun sadece içimden geleni söledim herkese iyi forumlar.
ayrıyetten ben her reddedilmemde çıkıp madem affedilmedim yine yapim demedim aylar sonra affedildim allaha şükür kimseylede aram kötü değil ben user olarakta sunucusu olan biri olarakta affetmem seni herkesi affederim saldırı yapan ama malesef seni etmem üstünde kaç kişinin hakkı var farkındamısın @KindReal onlardan özür dilemek yerine foruma yazıorsun sadece içimden geleni söledim herkese iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Benimde serverıma saldırdın dostum. bir çok kez hatta baska bir team speak 3 te karsılastımızda, sordugumuzda iyiki yapmısım demiştin. bende inşallah affın olmaz diyorum ve affedilmedikten sonra saldırılara devam ediceğini düşünüyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 560
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
Herkes birşey yazıyor bende bari katılayım DariusTR Clan Jailbreak server 32/32 iken gelip acımasızca onca insanın zevkini huzurunu kacırdın senden bıktık artık senden arkadaslarından serverlere saldırdıgınız tüm arkadaslarından @serkan ebcin serverlere saldırıodu herkes anasına bacısına saydırıodu geldi adam gibi özür diledi helalık istedi işte serkan ebcini gerçekten çok sevdim ben sw saldırıyordu sövüyorlardı ama iyi yüzü gerçekten mükemmel
Gelelim RobinHood
Onca swnin panelini aldın Ömer telliye küfürler savurdun simdi bu adam seni nie affetsin onca şeyler yap adam bu sunucuya emek veriyor ayakta tutuyor sen geliyorsun saldırıyorsun Ömer Telli biz eglenelim diye böyle ortam sundu senin bunu bozmaya ne hakkın var Ömer tellinin sülalesine sövmeye ne hakkın var onca şey yap bu onca şey bir özürle affedilsin cok sacma
Ben hakkımı helal etmiyorum csduraginda istemiyorum
[@Bilinmeyen Etiket]
Gelelim RobinHood
Onca swnin panelini aldın Ömer telliye küfürler savurdun simdi bu adam seni nie affetsin onca şeyler yap adam bu sunucuya emek veriyor ayakta tutuyor sen geliyorsun saldırıyorsun Ömer Telli biz eglenelim diye böyle ortam sundu senin bunu bozmaya ne hakkın var Ömer tellinin sülalesine sövmeye ne hakkın var onca şey yap bu onca şey bir özürle affedilsin cok sacma
Ben hakkımı helal etmiyorum csduraginda istemiyorum
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Bence koju kilitlenmesi lazım herkez içini döktü affeden bir kişi bile yok sanırsam.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd