Yasağımın Kalkmasını İstiyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
Forumda Önce Açtığım Başlık Server Almadan Satış Öncesi Soru Olarak Attım. O Zaman Cs Durağı Ekibine Oyuncularından Özür Diliyorum.Saldırı İşleri Eskide Kaldı.Kaldırılan Konumda Yorum Atan Serkan da Eskiden Saldırı Atıyordu.Ben De Saldırı İşlerini Bıraktım.Ömer Bey Yasağımı Kaldırdığında Server Açıp Dünya SIralamasına Klanımla Gireceğim. Saygılarımla
Yanlış Yere Konu Açtığımdan Silinen Konum
Ömer Bey ben RooBiNHooD . Biliyorum aramız eskiden beri iyi değil attığım saldırılar olsun.Şimdi Uuzun Zamandır da Saldırı Atmıyorum.Cs Durağı'ndan yasağım kalktığında sw ts alacam. Biliyorsunuz Affetmezler Gaming de bi hafta da Türkiye 4. olmuştuk.Şimdi Klanım Sağlam. Rank kasıp Dünya Sıralamasına Girmeyi İstiyorum.Saldırı konusunda Uzun Zamandır Saldırı İşleriyle Uğraşmıyorum. Her Şey Eski de kaldı. Saygılarımla
Yanlış Yere Konu Açtığımdan Silinen Konum
Ömer Bey ben RooBiNHooD . Biliyorum aramız eskiden beri iyi değil attığım saldırılar olsun.Şimdi Uuzun Zamandır da Saldırı Atmıyorum.Cs Durağı'ndan yasağım kalktığında sw ts alacam. Biliyorsunuz Affetmezler Gaming de bi hafta da Türkiye 4. olmuştuk.Şimdi Klanım Sağlam. Rank kasıp Dünya Sıralamasına Girmeyi İstiyorum.Saldırı konusunda Uzun Zamandır Saldırı İşleriyle Uğraşmıyorum. Her Şey Eski de kaldı. Saygılarımla
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Serkan Tek TEK saldırı attığı İP'lerden özürünü diledi GİDİP öyle affoldu diye biliyorum.
Linklerini gizle |
-
Ben herkesten helalliğimi aldım allaha şükür fakat sen almıyorsun benim serverimede saldırdın ben hakkımı helal etmiyorum allaha küfür edip serverime saldıran birini affetmem saldıran bir kişiyi pişman diye affederim ben ama malesef senin bu konu hakkında olumlu sonuç alıcağını sanmıyorum iyi günler..
Linklerini gizle |
Serkan a harfi büyük ve tırnak var.
Konuyu gerekli yere taşıyorum.
Konuyu gerekli yere taşıyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
Forumda da Yazdığım Gibi Cs Durağı Ekibine ve Oyuncularından Özür Diledim.Yani Demek Oluyor ki Saldırı Attığım Kişilerden De Özür Dilemiş Oluyorum.Ben De Saldırı İşlerini Bıraktım Serkan.Ben De Hata Yaptım Özür Diliyorum Saldırı İşlerini de Uzun Zamandır Yapmıyorum ve Yapmayacağımda.Adam Gibi Server alıp Dünya Sıralamasına Gireceğim.Herkes Hata Yapar Hata Yaptığımı Bildiğimden Özür Diliyorum Cs Durağı Ekibinden Ve Oyuncularından.Saygılarımla
Linklerini gizle |
-
he birde bu arada belirttiğim gibi eski serkan yok adımın geçmesini istemiyorum bu tür konularda
Linklerini gizle |
-
Herkes Hata Yapar. Önemli Olan Hatanın Tekrarlanmaması ve Özür Dilemesi. Adam Hata Yaptığının Farkında Eskide Kaldı Diyor. Özür Dilemekte Affetmekte Bir Erdemdir.
Linklerini gizle |
-
Kavga vardı Ts3te can sıkıntısına foruma girdim buna çok güldümCSmiLeFaCe yazdı:Yok artık @Simon Kjaer

Linklerini gizle |
-
@CSmiLeFaCe 10 Numara Resim Hocam Alıyorum İzninizle.Bir Galatasaraylı Olarak Futbolunu ve Karekterini Sevdiğim Futbolcu.
Linklerini gizle |