Yasağımın Kalkmasını İstiyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
@Simon Kjaer arkadaşımızın da dediği gibi herkes bi şansı hak eder bence yasağı kalksın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Köpek bile yediği kaba pislemez, bence affedilmemeli
Linklerini gizle |
-
@specified Hocam Dediklerinde Haklısın Ama Adam Saldırı İşlerini Bırakmış Diyor Kaç Zamandır Saldırıyı Bıraktım.Hata Olduğunu Anladım Eski de Kaldı Falan Yazmış.Yasaklanan Bazı Kişiler de Saldırıyı Bıraktı Forumdan Falan Özür Diledi Yasakları Kalktı.Herkes Hata Yapar Hatasını Anlamış Uzun Zamandan Beri Saldırı İşlerinİ De Yapmıyormuş Cs Durağı Ekibi Ve Oyuncularından da Özür Diledi . Bir Şans Verilmeli Bence.
Linklerini gizle |
-
@KingReal Kardeşim Aynı Şekilde Bende Hakkımı Helal Etmiyorum Her Saldıran Özür Konusu Açmaya Başladı O Zaman Herkes Saldırsın Özür Konusu Açsın Varmı Öyle Bir Dünya ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Ben malesef senin gibi düşünmüyorum, herkese 2. Şans verilseydi insanlar "madem herkese şans tanınıyor ben de yapmalıyım" diye düşünürlerdi. Elbette hatasız kul olmaz, ama insanların hakkını yiyen birisinin affedilme taraftarı değilim.
Linklerini gizle |
-
@specified katılıyorum kardeşim böyle saldırı işiyle uğraşanların işi yok bu sunucuda .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Casper Gaming
[@Bilinmeyen Etiket] bence şans filan tanımayın bikere saldıran emin olun gün gelir bidaha saldırır affedilmemeli.
Linklerini gizle |
-
@RuthLeSsS @specified Benim Düşüncemden Farklı Düşünceniz Varsa Saygım Sonsuz Olmuştur Her Zaman.Siz Öyle Düşünürsünüz Biz Böyle (Yanlış Anlaşılmasın Siz Biz Laf Gelişi) . Bu Bulunduğumuz Platform Cs Durağı Forumunda Herkes Sınırlarını Bildikten Yani Her Yerin Kendine Özel Kuralları Vardır.Burda da Kurallara Uyarak Herkes Özgürdür Düşünce Olarak.Benim Düşüncem de Herkes Hata Yapar.Hatasını Anlayıp Özür Dilediyse Uzun Zamandır da Saldırı Atmıyormuş.Bir Şans Verilmeli Bana Göre.yasağı Kalktıktan Sonra Aynı Hatayı Yaparsa Kalıcı Olarak Yasaklanmalı.Örnek Olarak isim Vermeyeyim Önceden Saldırı Atan Biri Daha Vardı O Da Aynı Özür Diledi Yaptığım Hataydı Dedi.Şimdi Yasağı Kalktı Adam Gibi Server Açtı Foruma da Katkısı Var.Konulara Yorum Atıp Çözüm Buluyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
RobinHood a hakkım haram zıkkım olsun.
O kadar serverin hakkına girdi bazı insanları bezdirdi.
Allah'ın şeytanı affetmedigi gibi bizde RobinHood u affetmiyoruz !
RobinHood ben ve arkadaşlarim sana hakkımızı haram ediyoruz ahirette 2 elimizde yakandadır.
O kadar serverin hakkına girdi bazı insanları bezdirdi.
Allah'ın şeytanı affetmedigi gibi bizde RobinHood u affetmiyoruz !
RobinHood ben ve arkadaşlarim sana hakkımızı haram ediyoruz ahirette 2 elimizde yakandadır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
Bazı insanlar hiç değişmez.
RobinHood gibi ...
RobinHood gibi ...
Linklerini gizle |