Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yasağımın Kalkmasını İstiyorum

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
KingReal

Mesaj gönderen KingReal »

Kardeşlerim Haklısınız Hata Yaptım Farkına Varıp Sizden Özür Diliyorum Helalik İstiyorum.Ego Falan Yaptığım Yok Öyle Anlaşılmışsa Kusura Bakmayın Ömer Bey.Ben Şey İçin Demiştim Saldırı İşlerini Uzun Zamandir Yapmıyorum Yapmayacağım Yasağım Kalksın Adam Gibi Efendi Gibi Server Alıp Düzgünce Duracağım. @dozean2 Sana Gelelim Kardeşim Bana Abi Diyordun Zamanında Yanımdaydın Seviyordum Seni Sen De Beni Tavır Alıp Gittin.Karşıma Geçtiğin İçin Böyle Yorum Atıyorsun 1 2 Ay Olmuştur. [@Bilinmeyen Etiket] Ben Tekrardan Özür Diliyorum Helallik İstiyorum.Saygılarımla

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean2
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Casper Gaming

Mesaj gönderen dozean2 »

@KingReal ben neden sana tavır aldığımı sen daha iyi biliyorsun benim Allah'a bizi yaratana küfür edenin yanında olmam affedilmemesi gerek bence ama son kara [@Bilinmeyen Etiket] 'de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

semihkerim31
Server Ip/DNS: cs236.csduragi.com
Clan İsmi: Turkish Army
İletişim:

Mesaj gönderen semihkerim31 »

kingreal dozean dogru yoldan donmus sana saygisindan abi diyordur

size biri abi diyorsa egonuz tavan yapmasin .

su an bile egolusun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Konuyu ömer telli gelene kadar kıtleyın bence zaten ortada hersey o cevap yazar yoksa bu 5 6 7 8 10 a kadar uzucak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
KingReal

Mesaj gönderen KingReal »

Şimdi Kardeşlerim. @semihkerim31 Ego Yaptığım Falan Yok.Konuyu Yanlış Yere Çekmeyin Ben Burda Hatamı Anladım Cs Durağı Ekibinden Ve Oyuncularından Özür Diledim Ve Hellallik İstedim.Saldırı İşlerini Uuzun Zamandır Yapmıyorum ve Yapmayacağım Yasağım Kalktığında Adam Gibi Server Açıp Dünya Sıralamasına Girmek İstiyorum . [@Bilinmeyen Etiket] Ömer Bey Bir Daha Diyorum Saldırı İşlerini Bırakalı Çok Oldu.Yaptıklarımın Hepsi Hataydı.Esileri Unutup Yeni Bir Sayfa Açalım.Yasağım Kalktığında Adam Gibi Server Aldıktan Sonra Hedefim Dünya SIralamasına Girmek İçin Çabalayacağım Saygılarımla

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Bence mağdur ettiğiniz bir kişi bile istemese bu sunucuda bulunmayı hak etmediğiniz anlamına gelir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Simon Kjaer

Mesaj gönderen Simon Kjaer »

@EmirhanBeyBeta hocam Adam Saldırıyı Bırakalı Çok Oldu Özür Dileyip Helallik İstedi.Başkaları Da Önceden Saldırı Atıodu Yasakları Kalktı Özür Dileyerek.Hata Yaptığını Anlamakta Özür Dİlemek De Erdemdir Yalnız Hatayı Tekrarlamamak Şekilde.Ömer Bey İnceleyip Kararı Verecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

KG51
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Karanlık Gaming

Mesaj gönderen KG51 »

Bence kaldırmayın bunca insana çektirmiş bu kadar csduraginda barınmaması lazım o robinhoodun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Simon Kjaer

Mesaj gönderen Simon Kjaer »

Bunlar Aynı Ts De Haberleşiyorlar Ona Göre Yorum Atıyorlar Gereksiz Şekilde Konuda Yorum Sayısını Artırıyorlar.Hepsiz Aynı Ts De Sözleşip Aynı Yorumları Atmışlar [@Bilinmeyen Etiket] Geldiğinde İnceler Konuyu Kararı O Verir.Bence Herkesin bir Şansı Vardır Kaldırır Gibi Duruyor.Önceden Başka Kişiler De Özür Dileyip Kaldırmıştılar.Hatta Forumda Yorum Atarak Başkalarına Yardımcı Oluyor. @CSmiLeFaCe Yekta Kardesim Konuyu Kilitler Misin Ömer Bey Gelince Konuyla İlgilenir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bana konu kilitlenmesin insanlar içini döksün dendi. Bu yüzden konuyu kilitlemeyeceğim. Hatta şunu söyleyeyim, kimse forumdan toplu bir şekilde özür dilenmesini kabul etmez. Kimse bana gelip özür dilemedi, kimse onlara gidip özür dilemedi, sadece forumda hepinizden özür diliyorum dendi. Bunu kimse kabul etmez. Zenginden alıp fakire veren bir hayali karakterin ismini alan kişinin mağdur insanlara saldırıp özür dilemesi hiç güzel değil. Mesela Serkan özür kabul karşılığında bir şeyler verdi, Robin Hood kimselere bir şey vermedi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli