Menü zor biliyorum
Moderatör: Moderatörler
-
ulyoS
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
Menü zor biliyorum
Evet arkadaşlar kullandığım menü fixlendi acaba bana menü yapıcak mübarek insan varmı furienmenü olarak çok zor farkındayım Anti Furienler silah alabilsin ve Furienler Vip ve slot olarak bıçak alabilsin bıçakların modelleri vbside atarsanız çok hoş olur yav kullanıcağım ama fix yiyen (çalışmayan menü( ekte Şuan furienler ayarlı bi tutunma tırmanması kaldı o kadar bide can vericem ayrıca vip silahlarına x1 x2 x3 olarak damage eklerseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden yapana biliyorum harbi zor bu yüzden kimseyi etiketlemiceğim sadece güncel yazıcağım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
noeldayi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Menü zor biliyorum
@alpersoylu34 cod mod u paylaşma veya öm den atma şansın varmı ? :/ 
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
Menü zor biliyorum
işine yarar elbet boş menüyü kısa yararlı bir şekilde ayarlı hale getirebilirsin az çok biliyorsan ben furienden hiç anlamıorum ama sitelerde furien sürümleri var görmüştüm baya önce
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Menü zor biliyorum
menü ayarlamakla ilgili en ufak bir bilgim yokserkan ebcin yazdı:işine yarar elbet boş menüyü kısa yararlı bir şekilde ayarlı hale getirebilirsin az çok biliyorsan ben furienden hiç anlamıorum ama sitelerde furien sürümleri var görmüştüm baya önce
| Linklerini gizle |
-
dozean
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Menü zor biliyorum
@alpersoylu34 hocam ben pro ile ilgili bi değişiklik istedim yardımcı olmadılar furien ile ilgili sanmıyorum yani
ama genede bekle
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Menü zor biliyorum
bu zaten çok istenen mod şu shop olursa tüm bildiğim furien pluginlerini teker teker paylaşıcam be şu kaldı sadece serverde adamlara oto silah plugini verdim t ye her el bıçak verdimde 65 vuruyorlar ne olucakdozean yazdı:@alpersoylu34 hocam ben pro ile ilgili bi değişiklik istedim yardımcı olmadılar furien ile ilgili sanmıyorum yaniama genede bekle
| Linklerini gizle |