Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Menü zor biliyorum

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Menü zor biliyorum

Mesaj gönderen ulyoS »

Evet arkadaşlar kullandığım menü fixlendi acaba bana menü yapıcak mübarek insan varmı furienmenü olarak çok zor farkındayım Anti Furienler silah alabilsin ve Furienler Vip ve slot olarak bıçak alabilsin bıçakların modelleri vbside atarsanız çok hoş olur yav kullanıcağım ama fix yiyen (çalışmayan menü( ekte Şuan furienler ayarlı bi tutunma tırmanması kaldı o kadar bide can vericem ayrıca vip silahlarına x1 x2 x3 olarak damage eklerseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden yapana biliyorum harbi zor bu yüzden kimseyi etiketlemiceğim sadece güncel yazıcağım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Menü zor biliyorum

Mesaj gönderen noeldayi »

@alpersoylu34 cod mod u paylaşma veya öm den atma şansın varmı ? :/ :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Menü zor biliyorum

Mesaj gönderen serkan ebcin »

işine yarar elbet boş menüyü kısa yararlı bir şekilde ayarlı hale getirebilirsin az çok biliyorsan ben furienden hiç anlamıorum ama sitelerde furien sürümleri var görmüştüm baya önce
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Menü zor biliyorum

Mesaj gönderen ulyoS »

serkan ebcin yazdı:işine yarar elbet boş menüyü kısa yararlı bir şekilde ayarlı hale getirebilirsin az çok biliyorsan ben furienden hiç anlamıorum ama sitelerde furien sürümleri var görmüştüm baya önce
menü ayarlamakla ilgili en ufak bir bilgim yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Menü zor biliyorum

Mesaj gönderen dozean »

@alpersoylu34 hocam ben pro ile ilgili bi değişiklik istedim yardımcı olmadılar furien ile ilgili sanmıyorum yani :D ama genede bekle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Menü zor biliyorum

Mesaj gönderen ulyoS »

dozean yazdı:@alpersoylu34 hocam ben pro ile ilgili bi değişiklik istedim yardımcı olmadılar furien ile ilgili sanmıyorum yani :D ama genede bekle
bu zaten çok istenen mod şu shop olursa tüm bildiğim furien pluginlerini teker teker paylaşıcam be şu kaldı sadece serverde adamlara oto silah plugini verdim t ye her el bıçak verdimde 65 vuruyorlar ne olucak :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala