Admincmd
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2204
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Admincmd
Selamun aleyküm arkadaşlar...
Az önce bir arkadaşımdan rica ettim de admincmd eklentisini bana bu eklentinin maliyeti olduğu söylendi elinde olan var mıdır bilmiyorum ama eklenti @Yek'-ta arkadaşımıza ait sanırım kendisine özelden yazamıyorum burdan konu açarak belirtmek istedim özelden yada burdan tam bilgi alabilir miyim. Elinde olan varsa veya atabilir mi? yok ise @Yek'-ta arkadaşımız paylaşabilir mi bizlerle
Az önce bir arkadaşımdan rica ettim de admincmd eklentisini bana bu eklentinin maliyeti olduğu söylendi elinde olan var mıdır bilmiyorum ama eklenti @Yek'-ta arkadaşımıza ait sanırım kendisine özelden yazamıyorum burdan konu açarak belirtmek istedim özelden yada burdan tam bilgi alabilir miyim. Elinde olan varsa veya atabilir mi? yok ise @Yek'-ta arkadaşımız paylaşabilir mi bizlerle
Link: | |
Linklerini gizle |
Admincmd
admincmd eklentisinin neyin maliyeti? Benim değil ki bu eklenti, AMXX Dev Team 'in. Her sunucuda olan bir eklenti. amx_ban, amx_map komutlarını nasıl kullandığınızı zannediyorsunuz?
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Admincmd
Tam olarak anlatamadım arkadaşımın serverin de kurulu kendisinden istedim bana vermedi. Eklenti ise şöyledir banlanan kişi kimin banladığını görebilmekte
Linklerini gizle |
Admincmd
İstediğin şekilde.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Admincmd
Normalde de görebiliyor zaten.Özcan Örs yazdı: Çrş Oca 02, 2019 1:20 pm Tam olarak anlatamadım arkadaşımın serverin de kurulu kendisinden istedim bana vermedi. Eklenti ise şöyledir banlanan kişi kimin banladığını görebilmekte
Linklerini gizle |
-
Admincmd
Yok kankam göremiyor galiba yani hiç ban yemedim pek bilmiyorum ban yiyenler de kim banladığını görmediğini söylüyor.Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Oca 02, 2019 4:53 pmNormalde de görebiliyor zaten.Özcan Örs yazdı: Çrş Oca 02, 2019 1:20 pm Tam olarak anlatamadım arkadaşımın serverin de kurulu kendisinden istedim bana vermedi. Eklenti ise şöyledir banlanan kişi kimin banladığını görebilmekte
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
- İletişim:
Admincmd
Yekta konuyu yukarı çekiyorum yeni bir konu açmak istemedim. Bu eklentiyi panele yüklediğim vakit '' admincmd.sma Bu eklenti zaten mevcut, farkli isimde yükleme yapiniz '' diyor farklı isimde yükleme yaptığım vakit '' admincmdd.sma Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut '' bununla karşılaşıyorum içeriğini hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misin?
Linklerini gizle |