Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Eldiven[istek]

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
mamobaba44

Eldiven[istek]

Mesaj gönderen mamobaba44 »

ARKADAŞLAR SELAMUN ALEYKÜM Ben Bu T nin eldivenlerini Değiştirebilirmiyim Elinizde modeli olan varmı nasıl yapıcağım hakkında bilgisi olan teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnesalhanKing
Clan İsmi: Turkish Empire
İletişim:

Eldiven[istek]

Mesaj gönderen EnesalhanKing »

Kanka Şimdi Eldivenlerini Değiştirmek İstiyorum Diyorsun Ama GoldSource (Kısaca GoldSrc yani CS 1.6'nın ve Half Life'ın Oyun Motoru) Onları Desteklemiyor. Yani Eldiven Değiştiremezsin. Ama Skini Değiştirebilirsin. Şöyle. Bana O Bıçağın veya herneyse onun dosyasını .mdl ini bana at. Sonra Ben Onun Eldivenini Değiştiririm. Bana Eldivenin Nasıl Bişe Olmasınıda İstiyorsun onuda söyle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lykia
Server Ip/DNS: cs131
Clan İsmi: polestar
İletişim:

Eldiven[istek]

Mesaj gönderen Lykia »

EnesalhanKing yazdı: Prş Ağu 13, 2020 11:53 pm Kanka Şimdi Eldivenlerini Değiştirmek İstiyorum Diyorsun Ama GoldSource (Kısaca GoldSrc yani CS 1.6'nın ve Half Life'ın Oyun Motoru) Onları Desteklemiyor. Yani Eldiven Değiştiremezsin. Ama Skini Değiştirebilirsin. Şöyle. Bana O Bıçağın veya herneyse onun dosyasını .mdl ini bana at. Sonra Ben Onun Eldivenini Değiştiririm. Bana Eldivenin Nasıl Bişe Olmasınıda İstiyorsun onuda söyle
Eldiven değiştirebiliyorsun. Csgo modumda bu mevcut.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnesalhanKing
Clan İsmi: Turkish Empire
İletişim:

Eldiven[istek]

Mesaj gönderen EnesalhanKing »

Lykia yazdı: Cum Ağu 14, 2020 3:43 am
EnesalhanKing yazdı: Prş Ağu 13, 2020 11:53 pm Kanka Şimdi Eldivenlerini Değiştirmek İstiyorum Diyorsun Ama GoldSource (Kısaca GoldSrc yani CS 1.6'nın ve Half Life'ın Oyun Motoru) Onları Desteklemiyor. Yani Eldiven Değiştiremezsin. Ama Skini Değiştirebilirsin. Şöyle. Bana O Bıçağın veya herneyse onun dosyasını .mdl ini bana at. Sonra Ben Onun Eldivenini Değiştiririm. Bana Eldivenin Nasıl Bişe Olmasınıda İstiyorsun onuda söyle
Eldiven değiştirebiliyorsun. Csgo modumda bu mevcut.
Evet Dostum Değiştirebiliyoruz Ama , O değiştirmek değil aslında. Kodlarına Bakarsanız Adım Adım Şöyle Yapıyor:

1 - Oyuncunun Satın Alacağı İtemi Bekle.

2 - Gönderilen İtemi Hafızada Tut

3 - Oyuncunun Elindeki o eşyayı sil (atıyorum bıcak aldı)

4 - Oyuncunun Eline O Hafızadaki Skini Ver.

5 - End If

Yani Ağa Benim Demek İstediğim direk değiştiremezsin. Yani O İmkansız dedim. Onun İçin "Source" Motoru Lazımdır. Ama Böylede Yapılabilir tabi. Ama Bunda Bıcağın Ses Farkı veya İşlevi gibi bircok özel detayı var. Öyle Olsa Bıçak Eklemezdi Source'a Gaben Baba

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala