Eldiven[istek]
Moderatör: Moderatörler
-
mamobaba44
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Eldiven[istek]
ARKADAŞLAR SELAMUN ALEYKÜM Ben Bu T nin eldivenlerini Değiştirebilirmiyim Elinizde modeli olan varmı nasıl yapıcağım hakkında bilgisi olan teşekkürler
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
EnesalhanKing
- Clan İsmi: Turkish Empire
- İletişim:
Eldiven[istek]
Kanka Şimdi Eldivenlerini Değiştirmek İstiyorum Diyorsun Ama GoldSource (Kısaca GoldSrc yani CS 1.6'nın ve Half Life'ın Oyun Motoru) Onları Desteklemiyor. Yani Eldiven Değiştiremezsin. Ama Skini Değiştirebilirsin. Şöyle. Bana O Bıçağın veya herneyse onun dosyasını .mdl ini bana at. Sonra Ben Onun Eldivenini Değiştiririm. Bana Eldivenin Nasıl Bişe Olmasınıda İstiyorsun onuda söyle
| Linklerini gizle |
-
Lykia
- Server Ip/DNS: cs131
- Clan İsmi: polestar
- İletişim:
Eldiven[istek]
Eldiven değiştirebiliyorsun. Csgo modumda bu mevcut.EnesalhanKing yazdı: Prş Ağu 13, 2020 11:53 pm Kanka Şimdi Eldivenlerini Değiştirmek İstiyorum Diyorsun Ama GoldSource (Kısaca GoldSrc yani CS 1.6'nın ve Half Life'ın Oyun Motoru) Onları Desteklemiyor. Yani Eldiven Değiştiremezsin. Ama Skini Değiştirebilirsin. Şöyle. Bana O Bıçağın veya herneyse onun dosyasını .mdl ini bana at. Sonra Ben Onun Eldivenini Değiştiririm. Bana Eldivenin Nasıl Bişe Olmasınıda İstiyorsun onuda söyle
| Linklerini gizle |
-
EnesalhanKing
- Clan İsmi: Turkish Empire
- İletişim:
Eldiven[istek]
Evet Dostum Değiştirebiliyoruz Ama , O değiştirmek değil aslında. Kodlarına Bakarsanız Adım Adım Şöyle Yapıyor:Lykia yazdı: Cum Ağu 14, 2020 3:43 amEldiven değiştirebiliyorsun. Csgo modumda bu mevcut.EnesalhanKing yazdı: Prş Ağu 13, 2020 11:53 pm Kanka Şimdi Eldivenlerini Değiştirmek İstiyorum Diyorsun Ama GoldSource (Kısaca GoldSrc yani CS 1.6'nın ve Half Life'ın Oyun Motoru) Onları Desteklemiyor. Yani Eldiven Değiştiremezsin. Ama Skini Değiştirebilirsin. Şöyle. Bana O Bıçağın veya herneyse onun dosyasını .mdl ini bana at. Sonra Ben Onun Eldivenini Değiştiririm. Bana Eldivenin Nasıl Bişe Olmasınıda İstiyorsun onuda söyle
1 - Oyuncunun Satın Alacağı İtemi Bekle.
2 - Gönderilen İtemi Hafızada Tut
3 - Oyuncunun Elindeki o eşyayı sil (atıyorum bıcak aldı)
4 - Oyuncunun Eline O Hafızadaki Skini Ver.
5 - End If
Yani Ağa Benim Demek İstediğim direk değiştiremezsin. Yani O İmkansız dedim. Onun İçin "Source" Motoru Lazımdır. Ama Böylede Yapılabilir tabi. Ama Bunda Bıcağın Ses Farkı veya İşlevi gibi bircok özel detayı var. Öyle Olsa Bıçak Eklemezdi Source'a Gaben Baba
| Linklerini gizle |