Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

csgomod menü hakkında

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

csgomod menü hakkında

Mesaj gönderen LoseBasgan »

TheDemonicVillain yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:30 pm
LoseBasgan yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:26 pm
philippamert yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:24 pm

tahmini ne zamana biter detaylı bilgileri sunucudan alabilirsin asıl önemli olan büyük olan admin paneli yakın zamandada atarım onuda
Hergün fazlaca bakamayacağımıda dahil ederek , 1 - 2 haftaya bitiririm diye tahmin ediyorum.
bende yardim ederim 😉
Yardıma hayir diyemem :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
philippamert
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csgomod menü hakkında

Mesaj gönderen philippamert »

TheDemonicVillain yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:30 pm
LoseBasgan yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:26 pm
philippamert yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:24 pm

tahmini ne zamana biter detaylı bilgileri sunucudan alabilirsin asıl önemli olan büyük olan admin paneli yakın zamandada atarım onuda
Hergün fazlaca bakamayacağımıda dahil ederek , 1 - 2 haftaya bitiririm diye tahmin ediyorum.
bende yardim ederim 😉
sizi admin paneli zorlayabilir en yakın zamanda atacağım onuda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

csgomod menü hakkında

Mesaj gönderen MRX3565 »

Anlamadığım şey imazında klanınızın adı bariz bir şekilde beyazruh ve attığınız resimlerdeki menülerde de beyazruh bu istemsiz bir şekilde eklentinin zaten sizde olduğunu düşündürüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

csgomod menü hakkında

Mesaj gönderen LoseBasgan »

MRX3565 yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:42 pm Anlamadığım şey imazında klanınızın adı bariz bir şekilde beyazruh ve attığınız resimlerdeki menülerde de beyazruh bu istemsiz bir şekilde eklentinin zaten sizde olduğunu düşündürüyor.
Eklenti onlarda kurulu olarak mevcut ancak iceriği yok. Bu konuyu incelerseniz daha iyi anlayabilirsiniz demek istediğimi, announces/disaridan-satin-alinan-eklent ... 41497.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TheDemonicVillain
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csgomod menü hakkında

Mesaj gönderen TheDemonicVillain »

tabi aynisini yapmicaz csduragina onayli eklentiden yola cikicaz bunlar telif haklari alinmis eklentiler yapabildigimiz guzel eklenteyi paylasiriz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
philippamert
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csgomod menü hakkında

Bu eklentinin aynısını yaptığınızda x şirketi buna karşı çıkmıyor lisanslı dahi olsa bu eklentinin aynısı yapılması dahilinde hiçbir işlem uygulanmayacakmış kendilerinden bilgi aldım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
philippamert
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csgomod menü hakkında

MRX3565 yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:42 pm Anlamadığım şey imazında klanınızın adı bariz bir şekilde beyazruh ve attığınız resimlerdeki menülerde de beyazruh bu istemsiz bir şekilde eklentinin zaten sizde olduğunu düşündürüyor.
serverimiz sıfırlanacakmış bende artık bütün eklentilerimi forumdan alacağım inşallah bulabiliriz yaklaşık bir 25 eklentim falan var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

csgomod menü hakkında

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Eklenti konusu açın derken ;
"Eklenti şu sunucuda gidin onun aynısını yapın" gibi demedik.
Siz eklentinin sslerini atıyorsunuz ona göre coderlerimiz kodlamaya başlıyor. Kimse o,şu,bu sunucuya sizin isteğiniz için gitmek zorunda değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
philippamert
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csgomod menü hakkında

Taha Demirbaş yazdı: Sal Mar 03, 2020 11:40 pm Eklenti konusu açın derken ;
Siz eklentinin sslerini atıyorsunuz ona göre coderlerimiz kodlamaya başlıyor. Kimse o,şu,bu sunucuya sizin isteğiniz için gitmek zorunda değil.
ilk başta müsait olmadığımdan öyle birşey dedim zaten yukarıya baktığınızda ssler duruyor onlar yapıldığı zaman admin paneli ve diğer eklentilerinde isteğini açacağım kusura bakmayın taha beyde benim sunucum sıfırlanacak bu benim en gereken hakkım. iyi günler ben beklemedeyim birazda benim açımdan düşünün 3 sunucum var ve o 3 sunucu dada o kişilerin eklentilerini kullanıyorum ve benim o eklentileri toplattırmam yaklaşık 2 ay falan sürecek + bbmenülerinide kullanıyorum kodlanması çok zor çok büyük bir menü büyük bir ihtimalle sadece o 1.5 ay falan sürebilir aralıklarla bakarsanız tabiki.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

csgomod menü hakkında

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

philippamert yazdı: Çrş Mar 04, 2020 7:58 am
Taha Demirbaş yazdı: Sal Mar 03, 2020 11:40 pm Eklenti konusu açın derken ;
ilk başta müsait olmadığımdan öyle birşey dedim zaten yukarıya baktığınızda ssler duruyor onlar yapıldığı zaman admin paneli ve diğer eklentilerinde isteğini açacağım kusura bakmayın taha beyde benim sunucum sıfırlanacak bu benim en gereken hakkım. iyi günler ben beklemedeyim birazda benim açımdan düşünün 3 sunucum var ve o 3 sunucu dada o kişilerin eklentilerini kullanıyorum ve benim o eklentileri toplattırmam yaklaşık 2 ay falan sürecek + bbmenülerinide kullanıyorum kodlanması çok zor çok büyük bir menü büyük bir ihtimalle sadece o 1.5 ay falan sürebilir aralıklarla bakarsanız tabiki.
Senin en gereken hakkın, insanlara kendini salak yerine koydurmayı bırakıp kaynak kodunu istemen. Sonra bunu sunucuna kurman bu kadar basit. Kalkıp buradan bazıların misyonerliğini bize yapma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala