okey sunucuya kendim kurduğumda sorun kalkcakmı?Ömer TELLİ yazdı: Çrş Mar 04, 2020 8:48 amSenin en gereken hakkın, insanlara kendini salak yerine koydurmayı bırakıp kaynak kodunu istemen. Sonra bunu sunucuna kurman bu kadar basit. Kalkıp buradan bazıların misyonerliğini bize yapmaphilippamert yazdı: Çrş Mar 04, 2020 7:58 amilk başta müsait olmadığımdan öyle birşey dedim zaten yukarıya baktığınızda ssler duruyor onlar yapıldığı zaman admin paneli ve diğer eklentilerinde isteğini açacağım kusura bakmayın taha beyde benim sunucum sıfırlanacak bu benim en gereken hakkım. iyi günler ben beklemedeyim birazda benim açımdan düşünün 3 sunucum var ve o 3 sunucu dada o kişilerin eklentilerini kullanıyorum ve benim o eklentileri toplattırmam yaklaşık 2 ay falan sürecek + bbmenülerinide kullanıyorum kodlanması çok zor çok büyük bir menü büyük bir ihtimalle sadece o 1.5 ay falan sürebilir aralıklarla bakarsanız tabiki.Taha Demirbaş yazdı: Sal Mar 03, 2020 11:40 pm Eklenti konusu açın derken ;
"Eklenti şu sunucuda gidin onun aynısını yapın" gibi demedik.
Siz eklentinin sslerini atıyorsunuz ona göre coderlerimiz kodlamaya başlıyor. Kimse o,şu,bu sunucuya sizin isteğiniz için gitmek zorunda değil.
csgomod menü hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
philippamert
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
csgomod menü hakkında
| Link: | |
| Linklerini gizle |