nasıl round'dan round'a yaparım
Eklenti Her Elde 1 Defa Kullanilacak
Moderatör: Moderatörler
-
Dragon ~ Fearless
Konu Sahibi - Mesajlar: 408
Öncelikle Selamun Aleyküm 1 tane eklenti yaptim ama her elde 1'kere kullanilacak sekilde yapamadım. Her map'dan map'a yaptım
. Özel eklenti olduğu için atamam.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
heaveNN
- Clan İsmi: RedDawn
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fun>
new engel[33];
public plugin_init() {
register_plugin("Can Alma", "1.0", "heaveNN")
register_clcmd("say /canver","canver")
register_logevent("elbasi", 2, "1=Round_Start")
}
public canver(id) {
if(engel[id] == 0) {
set_user_health(id, get_user_health(id) + 50);
engel[id] = 1
}
else
{
client_print_color(id,id,"^4Her El Bir Kez Can Alabilirsin!")
}
}
public elbasi(id) {
engel[id] = 0
}| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Dragon ~ Fearless
Hatalı eklenti. Logevent altında round startda index çekemezsin.heaveNN yazdı: Pzr Mar 01, 2020 1:57 pmBunun gibi engeli sorgulatıp eğer oyuncunun engeli yoksa can alsın gibi yapabilirsin. Yeni tura geçince engeli kaldırırsın.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fun> new engel[33]; public plugin_init() { register_plugin("Can Alma", "1.0", "heaveNN") register_clcmd("say /canver","canver") register_logevent("elbasi", 2, "1=Round_Start") } public canver(id) { if(engel[id] == 0) { set_user_health(id, get_user_health(id) + 50); engel[id] = 1 } else { client_print_color(id,id,"^4Her El Bir Kez Can Alabilirsin!") } } public elbasi(id) { engel[id] = 0 }
| Linklerini gizle |
-
Dragon ~ Fearless
Denedim olmadı , yeni tura geçince engel kalkmadı. Menuye giris yapamiyor yeni turda.
| Linklerini gizle |
-
omertas14544
elbasi kisimini bu şekilde düzelt
public elbasi()
{
new players[32],inum;
static id;
get_players(players,inum)
for(new i; i < inum ; i++)
{
id = players[i];
degisken[id] = false;
}
}| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Dragon ~ Fearless
Denedim yeni tura geçince engel kalkmıyor.
| Linklerini gizle |
O kadar eklentinde get_players konusunda hata alır iken ezbere dayalı bir şekilde get_players kullanmaya devam etmeni takdir ettim.omertas14544 yazdı: Pzr Mar 01, 2020 2:51 pm elbasi kisimini bu şekilde düzelt
public elbasi() { new players[32],inum; static id; get_players(players,inum) for(new i; i < inum ; i++) { id = players[i]; degisken[id] = false; } }
@Dragon ~ Fearless denediğin şey ne? Ne yapıyorsun? Ne hatası alıyorsun? Hangi mod için eklentiyi kullanıyorsun?
| Linklerini gizle |
-
omertas14544
Ben get_players konusun da hata aldığımı hiçbir konum da söylemedim. Söylediysem de hatırlamıyorum.Yek'-ta yazdı: Pzr Mar 01, 2020 5:43 pmO kadar eklentinde get_players konusunda hata alır iken ezbere dayalı bir şekilde get_players kullanmaya devam etmeni takdir ettim.omertas14544 yazdı: Pzr Mar 01, 2020 2:51 pm elbasi kisimini bu şekilde düzelt
public elbasi() { new players[32],inum; static id; get_players(players,inum) for(new i; i < inum ; i++) { id = players[i]; degisken[id] = false; } }
@Dragon ~ Fearless denediğin şey ne? Ne yapıyorsun? Ne hatası alıyorsun? Hangi mod için eklentiyi kullanıyorsun?
| Linklerini gizle |
counter-strike-genel/sunucu-oyuncu-sayisi-t41124.html
Hatalı kod bloğu değil ama var bir şeyler. Düz for içerisinde sorgular ile 32 oyuncuyu ayıkla demiştim en son. Bilmem ne yaptın.
Hatalı kod bloğu değil ama var bir şeyler. Düz for içerisinde sorgular ile 32 oyuncuyu ayıkla demiştim en son. Bilmem ne yaptın.
| Linklerini gizle |