nasıl round'dan round'a yaparım

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fun>
new engel[33];
public plugin_init() {
register_plugin("Can Alma", "1.0", "heaveNN")
register_clcmd("say /canver","canver")
register_logevent("elbasi", 2, "1=Round_Start")
}
public canver(id) {
if(engel[id] == 0) {
set_user_health(id, get_user_health(id) + 50);
engel[id] = 1
}
else
{
client_print_color(id,id,"^4Her El Bir Kez Can Alabilirsin!")
}
}
public elbasi(id) {
engel[id] = 0
}
Linklerini gizle |
Hatalı eklenti. Logevent altında round startda index çekemezsin.heaveNN yazdı: Pzr Mar 01, 2020 1:57 pmBunun gibi engeli sorgulatıp eğer oyuncunun engeli yoksa can alsın gibi yapabilirsin. Yeni tura geçince engeli kaldırırsın.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fun> new engel[33]; public plugin_init() { register_plugin("Can Alma", "1.0", "heaveNN") register_clcmd("say /canver","canver") register_logevent("elbasi", 2, "1=Round_Start") } public canver(id) { if(engel[id] == 0) { set_user_health(id, get_user_health(id) + 50); engel[id] = 1 } else { client_print_color(id,id,"^4Her El Bir Kez Can Alabilirsin!") } } public elbasi(id) { engel[id] = 0 }
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
public elbasi()
{
new players[32],inum;
static id;
get_players(players,inum)
for(new i; i < inum ; i++)
{
id = players[i];
degisken[id] = false;
}
}
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
O kadar eklentinde get_players konusunda hata alır iken ezbere dayalı bir şekilde get_players kullanmaya devam etmeni takdir ettim.omertas14544 yazdı: Pzr Mar 01, 2020 2:51 pm elbasi kisimini bu şekilde düzelt
public elbasi() { new players[32],inum; static id; get_players(players,inum) for(new i; i < inum ; i++) { id = players[i]; degisken[id] = false; } }
Linklerini gizle |
Ben get_players konusun da hata aldığımı hiçbir konum da söylemedim. Söylediysem de hatırlamıyorum.Yek'-ta yazdı: Pzr Mar 01, 2020 5:43 pmO kadar eklentinde get_players konusunda hata alır iken ezbere dayalı bir şekilde get_players kullanmaya devam etmeni takdir ettim.omertas14544 yazdı: Pzr Mar 01, 2020 2:51 pm elbasi kisimini bu şekilde düzelt
public elbasi() { new players[32],inum; static id; get_players(players,inum) for(new i; i < inum ; i++) { id = players[i]; degisken[id] = false; } }
@Dragon ~ Fearless denediğin şey ne? Ne yapıyorsun? Ne hatası alıyorsun? Hangi mod için eklentiyi kullanıyorsun?
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |