Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Buy menu açılmama sorunu

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Buy menu açılmama sorunu

Mesaj gönderen nexogaming »

İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Ara 22, 2019 6:41 pm
nexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 5:30 pm
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Ara 22, 2019 4:24 pm

hala aynı. o tuşuna bastıgımda zırh menüsü vs. açılıyor ama b tuşunda silah menüsü açılmıyor.
birde say'a /buy yazıyodum silahlar çıkıyodu şimdi sadece tabancalar gözüküyo
Önce şu ayarı yaz mp_buytime 99999, bayrak kapmaca oynatcağından dolayı önce buy süresini algılatman lazım eğer olmazsa altta yazdığıma bak
Csdurağinin panelinde var mı hatırlamıyorum ama server.cfg gibi bir dosya varsa veya autoexec.cfg bunlara b tuşunu tanımla.
hocam birde şöyle bir şey var buy menuyu sadece baselerde kulanabiliyoruz bunu haritanın heryerinde açabilir miyiz. bi eklenti bulamadım
Diğer sorun çözüldü mü öncelikle onu sorayım, haritanın her yerinde buy için bir plugin olması lazım, türkçe forumlarda da olması lazım googleda biraz araştır bulamazsan ingilizce ara alliedmodders 'da illaki vardır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

Buy menu açılmama sorunu

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

nexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 7:56 pm
nexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 5:30 pm

Önce şu ayarı yaz mp_buytime 99999, bayrak kapmaca oynatcağından dolayı önce buy süresini algılatman lazım eğer olmazsa altta yazdığıma bak
Csdurağinin panelinde var mı hatırlamıyorum ama server.cfg gibi bir dosya varsa veya autoexec.cfg bunlara b tuşunu tanımla.
hocam birde şöyle bir şey var buy menuyu sadece baselerde kulanabiliyoruz bunu haritanın heryerinde açabilir miyiz. bi eklenti bulamadım
Diğer sorun çözüldü mü öncelikle onu sorayım, haritanın her yerinde buy için bir plugin olması lazım, türkçe forumlarda da olması lazım googleda biraz araştır bulamazsan ingilizce ara alliedmodders 'da illaki vardır
evet diğer sorun çözüldü
dust2 mapında fln baselerde kullanılıyor buy menu onun dışına çıktığımızda yine yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Buy menu açılmama sorunu

İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Ara 22, 2019 9:41 pm

evet diğer sorun çözüldü
dust2 mapında fln baselerde kullanılıyor buy menu onun dışına çıktığımızda yine yok.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=358059 burdakini bi denersin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

Buy menu açılmama sorunu

nexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 9:43 pm
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Ara 22, 2019 9:41 pm

evet diğer sorun çözüldü
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=358059 burdakini bi denersin
olmadı , acaba benim kurduğum bayrak kapmaca .sma sında sorun olabilir mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Buy menu açılmama sorunu

bayrak mod calısıyor mu suan, ayrıyetten bayrak mod buy menusu calısıyor mu , basede sılah alınıyor mu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

Buy menu açılmama sorunu

nexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 10:04 pm bayrak mod calısıyor mu suan, ayrıyetten bayrak mod buy menusu calısıyor mu , basede sılah alınıyor mu
bayrak mod çalışıyor , bayrak mod buy menüsü de çalışmakta , sadece base de silah alınıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Buy menu açılmama sorunu

bu attıgım buyzone calısmadımı bı baksana ne hatası rcon_password rconşifresi gir ardından rcon amxx list yaz , veya rcon amxx plugins yaz attıgım plugın calısıyor mu bı bak , calısıyorsa cvarlarını kontrol et

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala