Buy menu açılmama sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 894
Buy menu açılmama sorunu
eklenti sorunsuz çalışıyoR fakat başlangıçta sadece pompalı ve glock veriyor onun dışında b tuşundan silah menüsünü açamıyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Taha Demirbaş tarafından Pzr Ara 22, 2019 12:07 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: KİŞİYE ÖZEL KONU
Sebep: KİŞİYE ÖZEL KONU
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Buy menu açılmama sorunu
bu konuya acil çözüm lazım sma nın içindeki cvar ayarlarına da göz attım ama bulamadım serverda sadece pompalı kullanabiliyoruz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
Buy menu açılmama sorunu
B Tuşuna Bind koy çözülür
Bind "B" "console buy"
Yada say /buy gibi bişi dene
Bind "B" "console buy"
Linklerini gizle |
-
Buy menu açılmama sorunu
Forumda günceli var yekta paylaşmisti onu kullanmani tavsiye ederim.
Linklerini gizle |
-
Buy menu açılmama sorunu
evet chat'a /buy yazınca açılıyo ama ben bunu oyunculara nasıl yazdırıcam ?nexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 2:30 pm B Tuşuna Bind koy çözülür
Bind "B" "console buy"
Linklerini gizle |
-
Buy menu açılmama sorunu
Denermisin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Buy menu açılmama sorunu
hala aynı. o tuşuna bastıgımda zırh menüsü vs. açılıyor ama b tuşunda silah menüsü açılmıyor.
birde say'a /buy yazıyodum silahlar çıkıyodu şimdi sadece tabancalar gözüküyo
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
Buy menu açılmama sorunu
Önce şu ayarı yaz mp_buytime 99999, bayrak kapmaca oynatcağından dolayı önce buy süresini algılatman lazım eğer olmazsa altta yazdığıma bakİlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Ara 22, 2019 4:24 pmhala aynı. o tuşuna bastıgımda zırh menüsü vs. açılıyor ama b tuşunda silah menüsü açılmıyor.
Csdurağinin panelinde var mı hatırlamıyorum ama server.cfg gibi bir dosya varsa veya autoexec.cfg bunlara b tuşunu tanımla.
Linklerini gizle |
-
Buy menu açılmama sorunu
evet şu anda çalışıyo teşekkürler yardımlarınız için.nexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 5:30 pmÖnce şu ayarı yaz mp_buytime 99999, bayrak kapmaca oynatcağından dolayı önce buy süresini algılatman lazım eğer olmazsa altta yazdığıma bakİlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Ara 22, 2019 4:24 pmhala aynı. o tuşuna bastıgımda zırh menüsü vs. açılıyor ama b tuşunda silah menüsü açılmıyor.
Csdurağinin panelinde var mı hatırlamıyorum ama server.cfg gibi bir dosya varsa veya autoexec.cfg bunlara b tuşunu tanımla.
Linklerini gizle |
-
Buy menu açılmama sorunu
hocam birde şöyle bir şey var buy menuyu sadece baselerde kulanabiliyoruz bunu haritanın heryerinde açabilir miyiz. bi eklenti bulamadımnexogaming yazdı: Pzr Ara 22, 2019 5:30 pmÖnce şu ayarı yaz mp_buytime 99999, bayrak kapmaca oynatcağından dolayı önce buy süresini algılatman lazım eğer olmazsa altta yazdığıma bakİlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Ara 22, 2019 4:24 pmhala aynı. o tuşuna bastıgımda zırh menüsü vs. açılıyor ama b tuşunda silah menüsü açılmıyor.
Linklerini gizle |