Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Forum Hesabım Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
-NexuS

Forum Hesabım Hk.

Mesaj gönderen -NexuS »

Merhaba, bundan baya bir süre önce forum hesabım olan @NexuS. sınırsınız ban atıldı.

Hesabıma ban atılma sebebi ise; Forum üzerinde bir talep konusunda bir üyenin benim hakkımda ileri geri yorum yazması üzerine kendimi savundum. Ben yorumlarımı yazarken her hangi bir hakaret/küfür bile kullanmadım. Bir süre sonra yorumlar silinip hesabıma sınırsız ban atıldı.

Haziran ayı gibi konuyu dile getirdim. Konu linki: silinmis-konular/dalga-geciyorsunuz-t37191.html
O konuda da dile getirmiştim. Küfür ve argo olmadan kendimi dile getirdiğimi yazdım. Fakat siz [@Bilinmeyen Etiket], benim küfürlü yorum yaptığımı öne sürdüğünüz.

Bu konu hakkında @NexuS. hesabımın banının kaldırılmasını rica ediyorum. Eğer ki, kusurum var ise bilmek istiyorum. İyi Forumlar.

NOT: Konu ile ilgili sadece [@Bilinmeyen Etiket] bilgilendirme yapar ise sevinirim. ( üye ve gönüllü desteğin yorum yapmalarını istemiyorum. )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Forum Hesabım Hk.

Mesaj gönderen Emre Gezer »

İyi güzel yazmışsın da konuyu yanlış bölüme açmışsın
yasakli-clan-kisiler-f40/

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
-NexuS

Forum Hesabım Hk.

Mesaj gönderen -NexuS »

Emre Gezer yazdı: Cum Eyl 20, 2019 2:24 pm İyi güzel yazmışsın da konuyu yanlış bölüme açmışsın
yasakli-clan-kisiler-f40/
Biliyorum ve yukarıda da belirttim. Ban sebebim belli değil ve hiçbir fikrim yok. Kaldı ki bilinmeyen bir sebepten dolayı da özür dileme durumuna düştüm. Saçma bir döngünün içindeyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Forum Hesabım Hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Af bölümüne konu açacaksınız aynı bu şekilde.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli