Merhaba, bundan baya bir süre önce forum hesabım olan @NexuS. sınırsınız ban atıldı.
Hesabıma ban atılma sebebi ise; Forum üzerinde bir talep konusunda bir üyenin benim hakkımda ileri geri yorum yazması üzerine kendimi savundum. Ben yorumlarımı yazarken her hangi bir hakaret/küfür bile kullanmadım. Bir süre sonra yorumlar silinip hesabıma sınırsız ban atıldı.
Haziran ayı gibi konuyu dile getirdim. Konu linki: silinmis-konular/dalga-geciyorsunuz-t37191.html
O konuda da dile getirmiştim. Küfür ve argo olmadan kendimi dile getirdiğimi yazdım. Fakat siz [@Bilinmeyen Etiket], benim küfürlü yorum yaptığımı öne sürdüğünüz.
Bu konu hakkında @NexuS. hesabımın banının kaldırılmasını rica ediyorum. Eğer ki, kusurum var ise bilmek istiyorum. İyi Forumlar.
NOT: Konu ile ilgili sadece [@Bilinmeyen Etiket] bilgilendirme yapar ise sevinirim. ( üye ve gönüllü desteğin yorum yapmalarını istemiyorum. )
Forum Hesabım Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 78
-
Forum Hesabım Hk.
İyi güzel yazmışsın da konuyu yanlış bölüme açmışsın
yasakli-clan-kisiler-f40/
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 78
Forum Hesabım Hk.
Biliyorum ve yukarıda da belirttim. Ban sebebim belli değil ve hiçbir fikrim yok. Kaldı ki bilinmeyen bir sebepten dolayı da özür dileme durumuna düştüm. Saçma bir döngünün içindeyim.Emre Gezer yazdı: Cum Eyl 20, 2019 2:24 pm İyi güzel yazmışsın da konuyu yanlış bölüme açmışsın
Link: | |
Linklerini gizle |