Sen kişilere özel yapmayacak mısın? Yani ben bugün girdim, kullandım kullandım. Yarın geldiğimde dünden devam edecek.
Kişilere olucakda sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum ozaman şöyle olacak değilmi Tek bir .txt dosyasına kaydetsin ben onları panelden görebilmem lazım kişiye ozel .txt dosyası olmasın ama
O anca kişiye özel txt olur. Bir klasör olur, nicke göre kayıt ettirirsin. Oyuncu sunucuya girer iken eklenti txt dosyasından bilgiyi çeker işler.
Bence sen nvault yap, bilgiyi oyundan al. Başka türlü bu işin içinden çıkamazsın.
ozaman yekta bu sistemi yapalım nasıl yapabiliriz ? varmıdır örnek yada sen yardımcı olurmusun
MrFoTo yazdı: Sal Tem 16, 2019 12:42 pm
Tamam şu şekilde olurmu peki @Yek'-ta direk nvault olsun şimdi nvault olduğu zaman kişiye özel olucak ya sonuçta sadece kendi ip yada nick yada authid şeklinde kendisinin kaydediyor peki tüm oyuncuların verileri toplayabilirmiyiz.
Nvault sadece kişiye özel hitap etmiyor. İstediğiniz veriyi istediğiniz başlık altında kayıt edebilirsiniz.
MrFoTo yazdı: Sal Tem 16, 2019 2:56 pm
nVault'dan anlamıyorum nasıl yapacağım yada sizler yapabilirmisiniz
Zamanında bir forumda paylaşılmıştı nvault hakkında. Reklam olmasın diye veremiyorum gerçi versem de forum artık kullanılmıyor.
Google'a "cs nvault" yazınca zaten çıkıyor direk karşına. Bir incele onu, orta seviye olarak çok güzel anlatılmış diyebilirim. Ben oradan öğrenmiştim bu konuyu.
Benim yaptığım authid için, non steam oyuncularda sıkıntı çıkartabilir ama steam oyuncularda veriyi sorunsuz tutar. Ip adresi için herkesin ip adresi sabit kalmıyor. Bu da sıkıntı olur. Nick için desek, nick kayıt sistemi kullanman lazım. Yoksa isteyen istediği nicke girip veriyi yükseltir. Ama yok öyle bir şey yapmazlar der isen nick daha kullanışlı olur. Çoğu pro sunucusunun csstats modülü nicke göre ayarlıdır.