Yek'-ta yazdı: Sal Tem 16, 2019 10:40 am
@Fatih ~ EjderYa fakat txt istiyor ki, panelden erişebilsin.
Panelden Nvaulta da erişim sağlayabilir. Sunucuda bu işlem çok sık tekrarlanacağı için txt den her sederinde okuma yazma nvaulta göre sunucuyu daha fazla zahmete sokacağını düşünüyorum. Çünkü nvault_open ile kayıt dosyası bir kereliğine açılıyor ve tekrar harita değişene kadar veya eklentiden kapatılana kadar aktif kalıyor.
MrFoTo yazdı: Sal Tem 16, 2019 11:59 am
Yek'-ta Dostum bu authid ip nick sıkıntı çıkarmasın direk servere kaydedebiliyormu
Sen kişilere özel yapmayacak mısın? Yani ben bugün girdim, kullandım kullandım. Yarın geldiğimde dünden devam edecek.
Kişilere olucakda sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum ozaman şöyle olacak değilmi Tek bir .txt dosyasına kaydetsin ben onları panelden görebilmem lazım kişiye ozel .txt dosyası olmasın ama
Ya kısacası benim sunucumda bulunan ctmenun oyunlarının kaç kere kullanıldığını bir .txt dosyasında görmem gerekiyor.
MrFoTo yazdı: Sal Tem 16, 2019 11:59 am
Yek'-ta Dostum bu authid ip nick sıkıntı çıkarmasın direk servere kaydedebiliyormu
Sen kişilere özel yapmayacak mısın? Yani ben bugün girdim, kullandım kullandım. Yarın geldiğimde dünden devam edecek.
Kişilere olucakda sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum ozaman şöyle olacak değilmi Tek bir .txt dosyasına kaydetsin ben onları panelden görebilmem lazım kişiye ozel .txt dosyası olmasın ama
O anca kişiye özel txt olur. Bir klasör olur, nicke göre kayıt ettirirsin. Oyuncu sunucuya girer iken eklenti txt dosyasından bilgiyi çeker işler.
Bence sen nvault yap, bilgiyi oyundan al. Başka türlü bu işin içinden çıkamazsın.
Tamam şu şekilde olurmu peki @Yek'-ta direk nvault olsun şimdi nvault olduğu zaman kişiye özel olucak ya sonuçta sadece kendi ip yada nick yada authid şeklinde kendisinin kaydediyor peki tüm oyuncuların verileri toplayabilirmiyiz.