Cs 1.6 devri bittimi ?
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Bitmedi,Ama bitiyor. CSGO Bedava PUBG Lite Bedava. Grafikleri Harika Mantıken herkes Başka oyunlara yöneliyor. Çocukluk oyununu sırf zevk için giriyor. Ondada Kaliteli oynamak için doluluğu güzel,farklı oyunlara giriyor. CSGO JB 1.6JBden katkat iyi ortam için söylemiyorum.şunu kabul etmemiz lazım. Gerçekten yavaş yavaş 1.6 bitiyor. Bana göre CSD CSGO Serverlarını satışa çıkarmalı.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: 123
- Clan İsmi: Via ' Prime
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
CSDuragindan bu ay içerisinde ip adresleri ne olursa olsun 4 5 tane ip kiraliyacam
ZM Escape
Furien
CS GO
BB
eğer yapabilirsekte cs go tarzi zm escape yapmayi planliyoruz clanimizi yükseltmek için ayni zamanda ise CSDuragi cs go satişlarinada başlarsa da ordanda bi ip kiralamayi düşünüyoruz cs 1.6 bitiren bedava olan yeni oyunlar düşürdü ve ayni zamanda bizim zamanimizda kimse kolay kolay yönetim ekibi olamazken şimdiki devirde clanda emeği olmayip hemen ilk gelen çoluk çocuklar kurucu oluyor bu da clan kalitesini bitirdi artik 1.6 oynaniyorsa pro sayesindedir yaşi büyük insanlar proya yöneliyor jail ortami artik eskisi gibi yok , Clanimin Diğer Kurucusu Barbaros hep Jaile yönelirken ben hiçbir zmn jaile yönelmeyip hep moda yöneliyorum ve oyuncular yenilik tarafinda ama natron geri dönse jail ortami eskisi gibi olcağina da eminim
ZM Escape
Furien
CS GO
BB
eğer yapabilirsekte cs go tarzi zm escape yapmayi planliyoruz clanimizi yükseltmek için ayni zamanda ise CSDuragi cs go satişlarinada başlarsa da ordanda bi ip kiralamayi düşünüyoruz cs 1.6 bitiren bedava olan yeni oyunlar düşürdü ve ayni zamanda bizim zamanimizda kimse kolay kolay yönetim ekibi olamazken şimdiki devirde clanda emeği olmayip hemen ilk gelen çoluk çocuklar kurucu oluyor bu da clan kalitesini bitirdi artik 1.6 oynaniyorsa pro sayesindedir yaşi büyük insanlar proya yöneliyor jail ortami artik eskisi gibi yok , Clanimin Diğer Kurucusu Barbaros hep Jaile yönelirken ben hiçbir zmn jaile yönelmeyip hep moda yöneliyorum ve oyuncular yenilik tarafinda ama natron geri dönse jail ortami eskisi gibi olcağina da eminim

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
@Furkan Göksel adamı bende seveiyorum gercekten ama abartmaya gerek yok sadece biraz işe mizah katıyordu tabi csnin en guzel oldu donemlerden biriydi ama suan kım gelırse gelsın user artıramaz lorf murata okadar 1 mılıyon abonesı 5000 zar zor cs oynuyodur kımse artarmıyo ve geri ip alma sakın ben aldım hata etim user girmiyo jail olarak on ip zorunlu yada yuksek yetki vermek ama sen jail acmıycam diyosan işlaah tutrusun basarilarmi simdeden diyim 

Linklerini gizle |
-
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
Kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum. Cyberrulz bir aralar 1.6 bb videolarını sıklaştırdı ve tüm csd deki bb ler dolmaya başladı. Natron gibi insanlar 1.6 ayakta tutuyordu. Onun videosunu izleyen adam gaza gelip bir elde ben oynim diyorduADOW yazdı: Sal Haz 25, 2019 11:54 pm @Furkan Göksel adamı bende seveiyorum gercekten ama abartmaya gerek yok sadece biraz işe mizah katıyordu tabi csnin en guzel oldu donemlerden biriydi ama suan kım gelırse gelsın user artıramaz lorf murata okadar 1 mılıyon abonesı 5000 zar zor cs oynuyodur kımse artarmıyo ve geri ip alma sakın ben aldım hata etim user girmiyo jail olarak on ip zorunlu yada yuksek yetki vermek ama sen jail acmıycam diyosan işlaah tutrusun basarilarmi simdeden diyim![]()

Linklerini gizle |