Cs 1.6 devri bittimi ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Pluginleri tek tek test etim sıkıntı yok suana kadar sadece bıkere user gırdı 5 6 tane oda ip saladı tutu heralde 1 gunde cok az user gırıyor
gunde toplasan 5 6 gecmez buda benim hevesimi kırıyor bu gidisli ip bırakcam simdi napa blirim normalde user girsi tamam diycem user girmiyo .
gunde toplasan 5 6 gecmez buda benim hevesimi kırıyor bu gidisli ip bırakcam simdi napa blirim normalde user girsi tamam diycem user girmiyo .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
İnsanların dikkatini çekmeyi başaramadığınızdan olabilir mi ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Nasıl ceke bilrimBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Haz 25, 2019 5:51 pm İnsanların dikkatini çekmeyi başaramadığınızdan olabilir mi ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Farklı bir mod kurarakta yapabilirsin mesela ben kurduğum pubg mod sayesinde farklı nickte tam olarak 5055 kişi giriş yapmış.Bu ne demek oluyor ?
İnsanlar farklı bir mod oynamak istedikleri için oraya gidiyorlar.Önüne gelen herkes jail serveri açınca ve sw sayısı yükselince öyle oluyor.
Herkes jail mod kurar ama kendi ekledikleri özellikleri sunucuyu özel yapar.
İnsanlar farklı bir mod oynamak istedikleri için oraya gidiyorlar.Önüne gelen herkes jail serveri açınca ve sw sayısı yükselince öyle oluyor.
Herkes jail mod kurar ama kendi ekledikleri özellikleri sunucuyu özel yapar.
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
Klan tanıtım konunda resime ve canlılığa önem vermelisin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Emrullahin dedigi gibi, onun icin habire fikir uretmek ve hep uretkenlikleriniz ile sunucu acmaniz oyuncu konusundan iyi olur.
Ya Modun en iyisi sen olacaksin, yada farkli bir sey ile piyasaya ismini vuracaksin
Ya Modun en iyisi sen olacaksin, yada farkli bir sey ile piyasaya ismini vuracaksin

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Örnek olarak @PaZee sunucusunda normal csgo serverlerinden çok farklı şeyler eklediği için serveri gerçekten başarılı ve farklı bir sunucu olduğu için oynanıyor ve oynuyorum.Herkes bi jbmenu ve ctmenu yükleyerek jb yapar ama onu geliştirmek sizin elinizde.
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
Eşya saklambacı moduda öyleydi. Server 10 dan aşağı düşmüyordu. Neden ? Çünkü oyuncular yeni modlara ilgi gösteriyor gelişmiş modlara ilgi gösteriyor. E tabi buda sizin yaratıclığınıza kalmış.
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
2 hafta önce cs36daki serverımı 236ya taşıdım sunucu sabahları 20 24den aşağı düşmemekte. Biraz yenilik ve değişkenliği göstermeniz gerekiyor oyunculara, oyuncuları çekmeniz gerekiyor. Bu arada kanalda video çekilmedi daha çekilse düşünemiyorum 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
ahmetsencanx2 yazdı: Sal Haz 25, 2019 7:08 pm 2 hafta önce cs36daki serverımı 236ya taşıdım sunucu sabahları 20 24den aşağı düşmemekte. Biraz yenilik ve değişkenliği göstermeniz gerekiyor oyunculara, oyuncuları çekmeniz gerekiyor. Bu arada kanalda video çekilmedi daha çekilse düşünemiyorum![]()

Linklerini gizle |