teşekkürlerYek'-ta yazdı: Prş Haz 13, 2019 10:31 pm Yemekte bizim de tuzumuz olsun. Yapılacak ise tam yapılsın.
@Necati Doğan yazdığın eklentilerin eklenti ismi kısmını muhakkak gir.
"PLUGIN" --> "Rastgele 4P ve T Gecimi"
Sunucusunda sorun olanlardan amxx plugins istiyoruz, ne eklentisi olduğunu bilelim.
+Olarak sen sanslikisiye -1 verdiğin için oylamaya sunucuyu da eklemişsin. Yani oylamaya 0 olarak sunucu da dahil ediliyordu. -1'den 0'a almamın sebebi bu.
Tam istediğin gibi, sorunsuz olması için denedim uzun uzun. Botlarla denedim ama dener iken bot sorgusunu kaldırmıştım, ektekinde botları oylamaya dahil etmiyor. Rastgele4PveTGecimi.sma
20190613221813_1.jpg20190613221824_1.jpg20190613221832_1.jpg20190613221848_1.jpg
/oylama ile ADMIN_VOTE yetkisi olan yetkililer oylamayı başlatabilir. Oylama var iken oylama yapılamaz. Oylamadan seçilen oyuncu slaylanıp TE takımına atılıyor, çünkü oyuncu ölü olmaz ise bug oluşuyor. Eğer oylama için seçilen oyunculardan biri çıkar ise oylama iptal edilir. Bunun sebebi o oyuncu çıktığı vakit oyuncu sıralaması 1 kayıyor. Bunun sonucunda oylama için seçilmiş oyuncular birden değişebiliyor.
Ekleme: Konuyu şimdi okudum da, sadece Spec takımını oylamaya dahil etmek istiyormuşsun, bu eklentide bütün oyuncuları çekiyor. Get players komutunu Spec takımına göre ayarlayın hallolur.
Rastgele Oyuncu Oylaması
Moderatör: Moderatörler
-
batmankara
Konu Sahibi - Mesajlar: 165
Rastgele Oyuncu Oylaması
| Link: | |
| Linklerini gizle |