Rastgele Oyuncu Oylaması
Moderatör: Moderatörler
-
batmankara
Konu Sahibi - Mesajlar: 165
-
amad
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Rastgele Oyuncu Oylaması
3 gün önce
deyip de şimdi konuyu uplamanın anlamı yok.Yani aynı kişiler tekrar oylamaya katılıyor. Ayrıca yani denemekten sıkıldım kusura bakmayın. Yapılmıyorsa boşverin.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Rastgele Oyuncu Oylaması
Denemeden bilemeyiz dostum, biz burda sana yardımcı olmaya çalışıyorsak sende bize yardımcı ol eklentiyi dene bir zahmet.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
register_plugin("PLUGIN", "1.0", "nd");
register_clcmd("say /oylama", "devam");
}
public devam() {
new players[MAX_PLAYERS],num; get_players(players, num, "chi");
if(num>3) {
new sansli1=-1,sansli2=-1,sansli3=-1,sansli4=-1;
while(sansli1==-1) sansli1=players[random_num(0, num-1)];
while(sansli2==-1 || sansli1==sansli2) sansli2=players[random_num(0, num-1)];
while(sansli3==-1 || sansli3==sansli1 || sansli3==sansli2) sansli3=players[random_num(0, num-1)];
while(sansli4==-1 || sansli4==sansli1 || sansli4==sansli2 || sansli4==sansli3) sansli4=players[random_num(0, num-1)];
server_cmd("amx_vote ^"Rastgele Oyuncu Secimi^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^"",
isimcek(sansli1), isimcek(sansli2), isimcek(sansli3), isimcek(sansli4));
}
}
isimcek(id) { new isim[MAX_NAME_LENGTH]; get_user_name(id, isim, charsmax(isim)); return isim; }| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
batmankara
Rastgele Oyuncu Oylaması
denedim /oylama yazınca hiç bir şey olmuyor. Konsolda da hata çıkmıyor.Necati Doğan yazdı: Prş Haz 13, 2019 12:18 pm Denemeden bilemeyiz dostum, biz burda sana yardımcı olmaya çalışıyorsak sende bize yardımcı ol eklentiyi dene bir zahmet.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("PLUGIN", "1.0", "nd"); register_clcmd("say /oylama", "devam"); } public devam() { new players[MAX_PLAYERS],num; get_players(players, num, "chi"); if(num>3) { new sansli1=-1,sansli2=-1,sansli3=-1,sansli4=-1; while(sansli1==-1) sansli1=players[random_num(0, num-1)]; while(sansli2==-1 || sansli1==sansli2) sansli2=players[random_num(0, num-1)]; while(sansli3==-1 || sansli3==sansli1 || sansli3==sansli2) sansli3=players[random_num(0, num-1)]; while(sansli4==-1 || sansli4==sansli1 || sansli4==sansli2 || sansli4==sansli3) sansli4=players[random_num(0, num-1)]; server_cmd("amx_vote ^"Rastgele Oyuncu Secimi^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^"", isimcek(sansli1), isimcek(sansli2), isimcek(sansli3), isimcek(sansli4)); } } isimcek(id) { new isim[MAX_NAME_LENGTH]; get_user_name(id, isim, charsmax(isim)); return isim; }
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- İletişim:
Rastgele Oyuncu Oylaması
@batmankara Serverde en az 4 gerçek oyuncu olması gerekiyor.
| Linklerini gizle |
-
batmankara
Rastgele Oyuncu Oylaması
Biliyorum tabiki öyle denedim bir şey olmuyor hatta oyuncuların hepsini spece gönderdim olmuyor. Tepki vermiyor yazıncaNecati Doğan yazdı: Prş Haz 13, 2019 6:18 pm @batmankara Serverde en az 4 gerçek oyuncu olması gerekiyor.
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- İletişim:
Rastgele Oyuncu Oylaması
Denedim çalışıyor. Oyuncular bot olmayacak ve en az 4 kişi olacak dikkat et o zaman çalışır. Aşağıda attığımı kur say'dan uyarı mesajı geçer.batmankara yazdı: Prş Haz 13, 2019 6:38 pm Biliyorum tabiki öyle denedim bir şey olmuyor hatta oyuncuların hepsini spece gönderdim olmuyor. Tepki vermiyor yazınca
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
register_plugin("PLUGIN", "1.0", "nd");
register_clcmd("say /oylama", "devam");
}
public devam(id) {
new players[MAX_PLAYERS],num; get_players(players, num, "chi");
if(num>3) {
new sansli1=-1,sansli2=-1,sansli3=-1,sansli4=-1;
while(sansli1==-1) sansli1=players[random_num(0, num-1)];
while(sansli2==-1 || sansli1==sansli2) sansli2=players[random_num(0, num-1)];
while(sansli3==-1 || sansli3==sansli1 || sansli3==sansli2) sansli3=players[random_num(0, num-1)];
while(sansli4==-1 || sansli4==sansli1 || sansli4==sansli2 || sansli4==sansli3) sansli4=players[random_num(0, num-1)];
server_cmd("amx_vote ^"Rastgele Oyuncu Secimi^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^"",
isimcek(sansli1), isimcek(sansli2), isimcek(sansli3), isimcek(sansli4));
client_print_color(id, id, "^4Oylama baslatildi...!");
} else client_print_color(id, id, "^4Oylama baslatabilmek icin gercek oyuncu sayisi yeterli degil.");
}
isimcek(id) { new isim[MAX_NAME_LENGTH]; get_user_name(id, isim, charsmax(isim)); return isim; }| Link: | |
| Linklerini gizle |
Rastgele Oyuncu Oylaması
Get players ile çeker iken Spec botlarını da çekmiyor mu? Bence forla sorunsuz yazılır bu.Necati Doğan yazdı: Prş Haz 13, 2019 7:19 pmDenedim çalışıyor. Oyuncular bot olmayacak ve en az 4 kişi olacak dikkat et o zaman çalışır. Aşağıda attığımı kur say'dan uyarı mesajı geçer.batmankara yazdı: Prş Haz 13, 2019 6:38 pm Biliyorum tabiki öyle denedim bir şey olmuyor hatta oyuncuların hepsini spece gönderdim olmuyor. Tepki vermiyor yazıncaKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("PLUGIN", "1.0", "nd"); register_clcmd("say /oylama", "devam"); } public devam(id) { new players[MAX_PLAYERS],num; get_players(players, num, "chi"); if(num>3) { new sansli1=-1,sansli2=-1,sansli3=-1,sansli4=-1; while(sansli1==-1) sansli1=players[random_num(0, num-1)]; while(sansli2==-1 || sansli1==sansli2) sansli2=players[random_num(0, num-1)]; while(sansli3==-1 || sansli3==sansli1 || sansli3==sansli2) sansli3=players[random_num(0, num-1)]; while(sansli4==-1 || sansli4==sansli1 || sansli4==sansli2 || sansli4==sansli3) sansli4=players[random_num(0, num-1)]; server_cmd("amx_vote ^"Rastgele Oyuncu Secimi^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^" ^"%s^"", isimcek(sansli1), isimcek(sansli2), isimcek(sansli3), isimcek(sansli4)); client_print_color(id, id, "^4Oylama baslatildi...!"); } else client_print_color(id, id, "^4Oylama baslatabilmek icin gercek oyuncu sayisi yeterli degil."); } isimcek(id) { new isim[MAX_NAME_LENGTH]; get_user_name(id, isim, charsmax(isim)); return isim; }
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- İletişim:
Rastgele Oyuncu Oylaması
Get_players 'a c flagını koyduğum için botları ayıklıyor. Şuanda sorunsuz ama forla daha temiz olabilir, elimde benzeri bir eklenti vardı içinden aldım direkt. Şu tarz da yapılabilir.Yek'-ta yazdı: Prş Haz 13, 2019 7:30 pm Get players ile çeker iken Spec botlarını da çekmiyor mu? Bence forla sorunsuz yazılır bu.
int usedNumbers[] = {-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1};
int number[8];
int checkSame(int sayi) {
for(int i = 0; i<8; i++) {
if(sayi == usedNumbers[i]) {
return checkSame(rand() % 16 + 1);
}
}
return sayi;
}
void rastgele() {
int i, j;
for(i = 0; i<8; i++) {
number[i] = rand() % 16 + 1;
number[i] = checkSame(number[i]);
usedNumbers[i] = number[i];
}
}
int main() {
srand(time(NULL));
rastgele();
}| Link: | |
| Linklerini gizle |
Rastgele Oyuncu Oylaması
Yemekte bizim de tuzumuz olsun. Yapılacak ise tam yapılsın.
@Necati Doğan yazdığın eklentilerin eklenti ismi kısmını muhakkak gir.
"PLUGIN" --> "Rastgele 4P ve T Gecimi"
Sunucusunda sorun olanlardan amxx plugins istiyoruz, ne eklentisi olduğunu bilelim.
+Olarak sen sanslikisiye -1 verdiğin için oylamaya sunucuyu da eklemişsin. Yani oylamaya 0 olarak sunucu da dahil ediliyordu. -1'den 0'a almamın sebebi bu.
Tam istediğin gibi, sorunsuz olması için denedim uzun uzun. Botlarla denedim ama dener iken bot sorgusunu kaldırmıştım, ektekinde botları oylamaya dahil etmiyor. /oylama ile ADMIN_VOTE yetkisi olan yetkililer oylamayı başlatabilir. Oylama var iken oylama yapılamaz. Oylamadan seçilen oyuncu slaylanıp TE takımına atılıyor, çünkü oyuncu ölü olmaz ise bug oluşuyor. Eğer oylama için seçilen oyunculardan biri çıkar ise oylama iptal edilir. Bunun sebebi o oyuncu çıktığı vakit oyuncu sıralaması 1 kayıyor. Bunun sonucunda oylama için seçilmiş oyuncular birden değişebiliyor.
Ekleme: Konuyu şimdi okudum da, sadece Spec takımını oylamaya dahil etmek istiyormuşsun, bu eklentide bütün oyuncuları çekiyor. Get players komutunu Spec takımına göre ayarlayın hallolur.
@Necati Doğan yazdığın eklentilerin eklenti ismi kısmını muhakkak gir.
"PLUGIN" --> "Rastgele 4P ve T Gecimi"
Sunucusunda sorun olanlardan amxx plugins istiyoruz, ne eklentisi olduğunu bilelim.
+Olarak sen sanslikisiye -1 verdiğin için oylamaya sunucuyu da eklemişsin. Yani oylamaya 0 olarak sunucu da dahil ediliyordu. -1'den 0'a almamın sebebi bu.
Tam istediğin gibi, sorunsuz olması için denedim uzun uzun. Botlarla denedim ama dener iken bot sorgusunu kaldırmıştım, ektekinde botları oylamaya dahil etmiyor. /oylama ile ADMIN_VOTE yetkisi olan yetkililer oylamayı başlatabilir. Oylama var iken oylama yapılamaz. Oylamadan seçilen oyuncu slaylanıp TE takımına atılıyor, çünkü oyuncu ölü olmaz ise bug oluşuyor. Eğer oylama için seçilen oyunculardan biri çıkar ise oylama iptal edilir. Bunun sebebi o oyuncu çıktığı vakit oyuncu sıralaması 1 kayıyor. Bunun sonucunda oylama için seçilmiş oyuncular birden değişebiliyor.
Ekleme: Konuyu şimdi okudum da, sadece Spec takımını oylamaya dahil etmek istiyormuşsun, bu eklentide bütün oyuncuları çekiyor. Get players komutunu Spec takımına göre ayarlayın hallolur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Yek'-ta tarafından Prş Haz 13, 2019 10:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Sebep: Ekleme
Sebep: Ekleme
| Linklerini gizle |