Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mod önerisi hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Noblemans Gaming

Mod önerisi hk.

Mesaj gönderen Noblemans Gaming »

Herkesin Ramazan bayramını en içten dilekler ile kutluyor esenlikler diliyorum. Hayırlar vesile olsun inşallah.Sizden bi konu hakkında fikir almak istiyorum ve kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.Serverimi yeni kiraladım ve ne mod kuracagım konusunda hiç bir fikrim yok öyle aman aman eklenti bilgimde yok sizce serverımın modunu ne yapmalıyım. Furien,zombi plague bio escape yoksa jail csgo mod mu fikirleriniz benim için altın niteligindedir yorumlarınızı bekliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mod önerisi hk.

Mesaj gönderen Colditz »

@Noblemans Gaming

Benim düşünceme göre Biohazard Zombie modu yapabilirsin. CSDurağı'nda böyle kaliteli vardı zamanında, hâlâ vardır belki ama daha iyisi neden olmasın? Pro tarzı modlar çok var pek tutmaz. Jail zaten tutmaz. Zombie escape yapabilirsin. CS-GO modu da sıkıntı çıkartabiliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Noblemans Gaming

Mod önerisi hk.

Bio hazard mı yoksa plague mi birde ikisinin arasındaki farkı söylersen sevinirim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mod önerisi hk.

Mesaj gönderen Colditz »

Birinde $ ile market yapıyorsun birinde ise kendi 'ammo' su var. Zp de daha çok çeşit getirebilirsin ama biohazard daha bir eski tarzlı ve eğlenceli.

Emin değilim daha farklılıklar vardır elbet.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mod önerisi hk.

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Normal bio güzel, zpden bio yapmıştık daha kolay özellik ekleme yapmak için ama zpnin teferruatı çok ve önceden olmayan çoğu zp eklentisi artık bioya çevrilmiş halde heryerde var

Güzel zamanlardan silinmis-konular/holigan-zombie-t6944.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mod önerisi hk.

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

ByBuLuT ☪ yazdı: Çrş Haz 05, 2019 1:37 am Normal bio güzel, zpden bio yapmıştık daha kolay özellik ekleme yapmak için ama zpnin teferruatı çok ve önceden olmayan çoğu zp eklentisi artık bioya çevrilmiş halde heryerde var

.com lu ts3ler okuldan geldiğim gibi escape girmeye çalışmam ve 1 saat sonrasında jail serverime dönüp saat kasmaya başlamam ve komut vermem.Annemin aç olup olmadığımı sorması ama ben genede devam ederim oyunuma.O arkadaşlarım halen duruyor ve bazen bir araya gelip konuşuyoruz ve duygulanıyor insan. :cry:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Noblemans Gaming

Mod önerisi hk.

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Haz 05, 2019 10:59 am
ByBuLuT ☪ yazdı: Çrş Haz 05, 2019 1:37 am Normal bio güzel, zpden bio yapmıştık daha kolay özellik ekleme yapmak için ama zpnin teferruatı çok ve önceden olmayan çoğu zp eklentisi artık bioya çevrilmiş halde heryerde var

.com lu ts3ler okuldan geldiğim gibi escape girmeye çalışmam ve 1 saat sonrasında jail serverime dönüp saat kasmaya başlamam ve komut vermem.Annemin aç olup olmadığımı sorması ama ben genede devam ederim oyunuma.O arkadaşlarım halen duruyor ve bazen bir araya gelip konuşuyoruz ve duygulanıyor insan. :cry:
vay be

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala