Mod önerisi hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
Mod önerisi hk.
Herkesin Ramazan bayramını en içten dilekler ile kutluyor esenlikler diliyorum. Hayırlar vesile olsun inşallah.Sizden bi konu hakkında fikir almak istiyorum ve kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.Serverimi yeni kiraladım ve ne mod kuracagım konusunda hiç bir fikrim yok öyle aman aman eklenti bilgimde yok sizce serverımın modunu ne yapmalıyım. Furien,zombi plague bio escape yoksa jail csgo mod mu fikirleriniz benim için altın niteligindedir yorumlarınızı bekliyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Mod önerisi hk.
@Noblemans Gaming
Benim düşünceme göre Biohazard Zombie modu yapabilirsin. CSDurağı'nda böyle kaliteli vardı zamanında, hâlâ vardır belki ama daha iyisi neden olmasın? Pro tarzı modlar çok var pek tutmaz. Jail zaten tutmaz. Zombie escape yapabilirsin. CS-GO modu da sıkıntı çıkartabiliyor.
Benim düşünceme göre Biohazard Zombie modu yapabilirsin. CSDurağı'nda böyle kaliteli vardı zamanında, hâlâ vardır belki ama daha iyisi neden olmasın? Pro tarzı modlar çok var pek tutmaz. Jail zaten tutmaz. Zombie escape yapabilirsin. CS-GO modu da sıkıntı çıkartabiliyor.
Linklerini gizle |
-
Mod önerisi hk.
Bio hazard mı yoksa plague mi birde ikisinin arasındaki farkı söylersen sevinirim 

Linklerini gizle |
-
Mod önerisi hk.
Birinde $ ile market yapıyorsun birinde ise kendi 'ammo' su var. Zp de daha çok çeşit getirebilirsin ama biohazard daha bir eski tarzlı ve eğlenceli.
Emin değilim daha farklılıklar vardır elbet.
Emin değilim daha farklılıklar vardır elbet.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Mod önerisi hk.
Normal bio güzel, zpden bio yapmıştık daha kolay özellik ekleme yapmak için ama zpnin teferruatı çok ve önceden olmayan çoğu zp eklentisi artık bioya çevrilmiş halde heryerde var
Güzel zamanlardan silinmis-konular/holigan-zombie-t6944.html
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Mod önerisi hk.
.com lu ts3ler okuldan geldiğim gibi escape girmeye çalışmam ve 1 saat sonrasında jail serverime dönüp saat kasmaya başlamam ve komut vermem.Annemin aç olup olmadığımı sorması ama ben genede devam ederim oyunuma.O arkadaşlarım halen duruyor ve bazen bir araya gelip konuşuyoruz ve duygulanıyor insan.ByBuLuT ☪ yazdı: Çrş Haz 05, 2019 1:37 am Normal bio güzel, zpden bio yapmıştık daha kolay özellik ekleme yapmak için ama zpnin teferruatı çok ve önceden olmayan çoğu zp eklentisi artık bioya çevrilmiş halde heryerde var

Linklerini gizle |
-
Mod önerisi hk.
vay beBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Haz 05, 2019 10:59 am.com lu ts3ler okuldan geldiğim gibi escape girmeye çalışmam ve 1 saat sonrasında jail serverime dönüp saat kasmaya başlamam ve komut vermem.Annemin aç olup olmadığımı sorması ama ben genede devam ederim oyunuma.O arkadaşlarım halen duruyor ve bazen bir araya gelip konuşuyoruz ve duygulanıyor insan.ByBuLuT ☪ yazdı: Çrş Haz 05, 2019 1:37 am Normal bio güzel, zpden bio yapmıştık daha kolay özellik ekleme yapmak için ama zpnin teferruatı çok ve önceden olmayan çoğu zp eklentisi artık bioya çevrilmiş halde heryerde var
Güzel zamanlardan silinmis-konular/holigan-zombie-t6944.html![]()
Linklerini gizle |