Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

eksık attım bunu onaylamayın okuyun omer bey.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

eksık attım bunu onaylamayın okuyun omer bey.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Ürünün süresinin bitiş tarihi : 07.05.2019
Sizin ödeme hakkında açtığınız ilk ticket, tarih 2019-05-09 ( SON ÖDEME TARİHİDEN 2 GÜN SONRA )
yargi1.jpg

Ardından açtığınız ödeme bildirim, burada ücreti yatıranın bir başkası olduğu, farklı tc kimlik ile yatırıldığı belirtiliyor.
Verilen cevap "başkası adından ödeme yapılırken, açıklamaya tc kimlik girilmesi lazım,yatıran kişi kendisine panel açsın ücreti ya o hesaba ekleyelim, yada o hesaptan banka bilgilerini iletin ücreti geri iade edelim"
yargi2.jpg

"size ait olan Ziraat hesabına zaten attık Kontrol ederseniz iyi olur Fırat Kaya TR790001000937678494915001 atılan hesap" diye bir ödeme bildirim açılıyor, bizim tarafımızdan verilen cevap "Bizim hesabımıza atmanız bir şeyi değiştirmiyor, uygun şekilde atılması gerekiyor.
www.csduragi.com/hesapno.html adresinde büyük harflerle yazmakta
"
yargi3.jpg

Dekont resmi içeren ödeme bildirimi yapılıyor. https://hizliresim.com/pbdGkN , verilen cevap
"Onaylanmamıştır. Başkası sizin adınıza ücret yatırırken dekont resmindeki açıklama
bölümüne clan adı, server ismi değil tc kimlik numaranızı yazmak zorundadır
"
yargi4.jpg

Ücreti yatıran kişi kendisine panel açıp, banka bilgilerini gönderiyor. Ücret geri iade ediliyor
yargi5.jpg

Farklı bir dil ile mi konuşuyoruz biz bir türlü anlayamadım, ürünün süresinin geçmesine rağmen uzatmanız için 3 gün bekleniyor yapmanız gerekenler anlatılıyor herhangi bir işlem yapılmayınca da sunucu kiralığa düşüyor.
Amaç nedir ?

Zurnanın zırt dediği yerde bundan sonra, ödeme bildiriminden tehditler sizi şöyle yapacağız böyle yapacağız vs, ardından hesaplarınız kapatılıyor ve yasaklanıyorsunuz. Bundan sonrada bizden hizmet alamayacaksınız
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli