eksık attım bunu onaylamayın okuyun omer bey.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 11
az önce sizlere bir konu attım bu şekilde
Sayın Ömer Bey CS 38 bize ait nedeni sizin Ziraat kredi kartınızla parayı havale olarak yaptık zaten size bunu ticket gitti açıkladık Buyrun buda ss idir https://i.hizliresim.com/jg9vgn.png ve su konuya cevap attıgınızda konuyu kılıtlemeyınkı cevap atalım cs38 ı bıze gerı verme zorunlulugunuz var cünkü bunun parasını 2 gun once attık biz sizlere. Burada haksızsak haksızsınız dıyın ve bana acıklayın haksız oldugumuz durumu
bune ek olarak sunu soluyorum tıcketlerınızı dogru bir şekilde kontrol etseydiniz omer bey yada omer abi bu başınıza gelmezdı yada başımıza bu açık ve net sızın yapmış oldugunuz bır sorun cunku sıte uzerınden atılmıyordu bızde sızlere havale ettik bu nedenle cs38 ın suankı sahıbıne 300 tl sını gerı yollayarak 100 tl ıle bıze gerı verın ayarlarını bız yenıden yaparız sorun yok fakat cs38 ı gerı nasıl alacaksınız
Sayın Ömer Bey CS 38 bize ait nedeni sizin Ziraat kredi kartınızla parayı havale olarak yaptık zaten size bunu ticket gitti açıkladık Buyrun buda ss idir https://i.hizliresim.com/jg9vgn.png ve su konuya cevap attıgınızda konuyu kılıtlemeyınkı cevap atalım cs38 ı bıze gerı verme zorunlulugunuz var cünkü bunun parasını 2 gun once attık biz sizlere. Burada haksızsak haksızsınız dıyın ve bana acıklayın haksız oldugumuz durumu
bune ek olarak sunu soluyorum tıcketlerınızı dogru bir şekilde kontrol etseydiniz omer bey yada omer abi bu başınıza gelmezdı yada başımıza bu açık ve net sızın yapmış oldugunuz bır sorun cunku sıte uzerınden atılmıyordu bızde sızlere havale ettik bu nedenle cs38 ın suankı sahıbıne 300 tl sını gerı yollayarak 100 tl ıle bıze gerı verın ayarlarını bız yenıden yaparız sorun yok fakat cs38 ı gerı nasıl alacaksınız
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
Baskasi adina islem yapmak yasak + forumda multi hesap yasak bunu dediler ve silinen konulara tasidilar
Linklerini gizle |
-
Peki bunu zamanında niye belirtmediniz
Linklerini gizle |
-
Ortada bir yanlışlık varsa 38 geri verilir zaten size rahat olun, sakin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@Nejovete
Nejovti sw miz kapansın dıye dua et buraya yazma ve ben cs38 in sahibiyim
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Serverin parasını dusmeden once attık omer beyın sw yı kapatma gıbı bır secenegı yok bu durumda gerı verecek
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Panel sahibinin ismiyle parayı attığınız iban sahibinin ismi aynımıCavalry38 yazdı: Cum May 10, 2019 6:36 pm Serverin parasını dusmeden once attık omer beyın sw yı kapatma gıbı bır secenegı yok bu durumda gerı verecek

Linklerini gizle |
Sunucular kiralığa düşmeden evvel ödeme bildirimlerine bakılır. Yani ödeme bildirimi onaylanmadan sunucu kiralığa düşmez.
Yaptığınız ödemenin açıklama kısmında panel sahibinin TC numarası yazıyor muydu?
Yaptığınız ödemenin açıklama kısmında panel sahibinin TC numarası yazıyor muydu?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hayır degilefsanesirinler yazdı: Cum May 10, 2019 6:37 pmPanel sahibinin ismiyle parayı attığınız iban sahibinin ismi aynımıCavalry38 yazdı: Cum May 10, 2019 6:36 pm Serverin parasını dusmeden once attık omer beyın sw yı kapatma gıbı bır secenegı yok bu durumda gerı verecek![]()
Linklerini gizle |
-
Yek'-ta yazdı: Cum May 10, 2019 6:39 pm Sunucular kiralığa düşmeden evvel ödeme bildirimlerine bakılır. Yani ödeme bildirimi onaylanmadan sunucu kiralığa düşmez.
Linklerini gizle |