odemeyi yaptık ve anında bıldırım attık bunu yaptıgımıza daır kontrol etmış olsalardı hesabına bakardı omer telli degilmi yek ta sen bakip bakmadigini bilmedigin için bole diyorsunYek'-ta yazdı: Cum May 10, 2019 6:39 pm Sunucular kiralığa düşmeden evvel ödeme bildirimlerine bakılır. Yani ödeme bildirimi onaylanmadan sunucu kiralığa düşmez.
Yaptığınız ödemenin açıklama kısmında panel sahibinin TC numarası yazıyor muydu?
eksık attım bunu onaylamayın okuyun omer bey.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 11
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 182
Biz bundan 1.5 2 gün önce Sabah saat 5 den o günün akşamına kadar ininal ödemesi atmayı denedik hesapta 120 lira para olmasna rağmen başarısız gibi bir hata veriyordu BÜTÜN BİLGİLER DOĞRU OLMASINA RAĞMEN ! Bütün para birimlerini denedik olmadı Kurucularımızdan Fırat abiye rica ettik havaleyle attı ve server kiralığa düşmeden attı
Linklerini gizle |
İninal sorununu bilemem. Fırat abi dediğiniz kişi ödemeyi yapar iken açıklama kısmına panel sahibinin TC kimlik numarasını yazmadı ise ödeme bildiriminde o ödeme onaylanmaz. Muhasebede bunun hesabı tutulur. Siz ödemeyi yaptık anında bildirim yaptık baksaydı anlardı vs. demeniz boş.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
yekta lutfen omer tellı degılsen bıze karışma suan omer tellıye açtıgım konuları okumakla mesguldur omer telli bey.Yek'-ta yazdı: Cum May 10, 2019 6:57 pm İninal sorununu bilemem. Fırat abi dediğiniz kişi ödemeyi yapar iken açıklama kısmına panel sahibinin TC kimlik numarasını yazmadı ise ödeme bildiriminde o ödeme onaylanmaz. Muhasebede bunun hesabı tutulur. Siz ödemeyi yaptık anında bildirim yaptık baksaydı anlardı vs. demeniz boş.
Linklerini gizle |
Şuan online değil, online olunca banlayacak sizi ben söyleyeyim :) neyse, benim işim değil.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
ZATEN YASAKLADIK SEN 20 YIL GERIDENMI GELIYORSUN YEK TA BİZ ONA OLE KONULAR ATTIKKI AKTIF OLDUGUNDA ZATEN YASAGI KALDIRACAK KENDISIYek'-ta yazdı: Cum May 10, 2019 7:12 pm Şuan online değil, online olunca banlayacak sizi ben söyleyeyimneyse, benim işim değil.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
cs30 un suresı varken elımızden aldı ss ı elımde ona attıkYek'-ta yazdı: Cum May 10, 2019 7:12 pm Şuan online değil, online olunca banlayacak sizi ben söyleyeyimneyse, benim işim değil.
cs38 ın parasını verdık bızden aldı ss ı var attık
cs30 u alırken fullmod yazıyordu ustunde o dedı bız asla 30 a full mod yazmadık suanda bıle kıralıkken full mod yazıyor ss ını aldım buda ssı bı hatası daha https://hizliresim.com/9anW69
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Burada full modun 30 olduğu nerede gözükmekte ?
Linklerini gizle |
Cs30 kiralık değil, sunucu sıfırlandığı vakit herkese aynı paket verildiği için fullmod paketi yükleniyor. Neyse karışmak benim haddime değil, siz çok bilirsiniz. :)
Linklerini gizle |
Online olduğu vakit cevap alırsınız. İftar vakti konu uzamasın. Çöp. Gidin şikayet bölümüne konu açın.
Linklerini gizle |