Csdm Mod Hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
MamiReyiz [S]
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Csdm Mod Hakkında
Ben sadece bir takım olsun oda ctler her gelen servere ct olsun ve herkez birbirini vursun istiyorum.ve vurunca eksiye düşmemesini istiyorum 
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Csdm Mod Hakkında
Yekta bey ffa yı ordan açtıgınız zaman aktif olmaz csdm_ffa.amxx eklentisinin açık olması lazım o yüzdende aktif olmaz benim dedigim en mantıkısı hiçbirşeyi acmayın direk "mp_freeforall 1" yazın amxx.cfg nin içine başına amx_cvar koymadan direk istediginiz gibi olucaktır.Yek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:32 pmAslında gerek var. CSDM için ffa olayından bahsediyoruz. Yani CSDM içerisinden FFA yı açması lazım. mp_friendlyfire ve mp_freeforall komutlarını bu işe karıştırdığınız için bu kadar uzadı.PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:28 pm "mp_friendlyfire 0" yapın ardından "mp_freeforall 1" yapın dediginiz gibi olucak csdm.cfg nin içinden ffa açmana gerek yok onuda kapat dedigimi yap.
İki komutu da 0 yapın, CSDM içerisinden FFA yı açın. amxx.cfg içerisinde mp_freeforall ile alakalı bir şey yazma.
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- İletişim:
Csdm Mod Hakkında
Ben saatlerdir sana yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sen benim dediklerimi yapmadıgın için istedigin şeyler olmuyor.MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:37 pm Ben sadece bir takım olsun oda ctler her gelen servere ct olsun ve herkez birbirini vursun istiyorum.ve vurunca eksiye düşmemesini istiyorum![]()
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Csdm Mod Hakkında
Bak şimdi ne yaptıığımı söylim ayarlara girdim mp_friendlyfire : (Takım arkadaşını vurma) 0 yaptım sonra ffa 0 yaptım csdm cfgden.PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:39 pmBen saatlerdir sana yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sen benim dediklerimi yapmadıgın için istedigin şeyler olmuyor.MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:37 pm Ben sadece bir takım olsun oda ctler her gelen servere ct olsun ve herkez birbirini vursun istiyorum.ve vurunca eksiye düşmemesini istiyorum![]()
sonra amx.cfg geldim en altta bunu yazdım mp_freeforall 1 amx_cvar koymadım
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- İletişim:
Csdm Mod Hakkında
Evet sonra serverde map değiş istedign olmuşmu dene.MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:40 pmBak şimdi ne yaptıığımı söylim ayarlara girdim mp_friendlyfire : (Takım arkadaşını vurma) 0 yaptım sonra ffa 0 yaptım csdm cfgden.PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:39 pmBen saatlerdir sana yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sen benim dediklerimi yapmadıgın için istedigin şeyler olmuyor.MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:37 pm Ben sadece bir takım olsun oda ctler her gelen servere ct olsun ve herkez birbirini vursun istiyorum.ve vurunca eksiye düşmemesini istiyorum![]()
sonra amx.cfg geldim en altta bunu yazdım mp_freeforall 1 amx_cvar koymadım
| Linklerini gizle |
Csdm Mod Hakkında
kaldır, ayarlar bölümüne gir oradan 0 yap.
amx.cfg ye yazdıklarının başında amx_cvar yazmasına gerek yok bu arada.
@Nejovte açılımları bilip Türkçe karşılığına bakar iseniz çok güzel olur.
FF friendlyfire, yani dost ateşi demek. Takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürürse hanesine -1 yazar.
FFA freeforall, herkes tek demek. Friendlyfire açık olur ise takım arkadaşın sana sıktığında -1 yazar, friendlyfire kapalı olur ise takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürdüğünde hanesine 1 yazar.
@PouexOfficial bu işte çok iyiysen sana bırakıyorum komple. Zaten ben paneli bilmiyorum, modlar bölümünden CSDM yi aktif edince plugins-csdm.ini de csdm_ffa.amxx yazmıyor(!).. İmzandan da TS adresini kaldır..
FF friendlyfire, yani dost ateşi demek. Takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürürse hanesine -1 yazar.
FFA freeforall, herkes tek demek. Friendlyfire açık olur ise takım arkadaşın sana sıktığında -1 yazar, friendlyfire kapalı olur ise takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürdüğünde hanesine 1 yazar.
@PouexOfficial bu işte çok iyiysen sana bırakıyorum komple. Zaten ben paneli bilmiyorum, modlar bölümünden CSDM yi aktif edince plugins-csdm.ini de csdm_ffa.amxx yazmıyor(!).. İmzandan da TS adresini kaldır..
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Csdm Mod Hakkında
Bana dedikleri hepsi oldu ama şimdi sıkıntısız oynuyoruz ekside yok.Demekki doğru söylemiş.TeşekkürlerYek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:42 pm kaldır, ayarlar bölümüne gir oradan 0 yap.
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- İletişim:
Csdm Mod Hakkında
Rica ederim iyi oyunlar.MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:51 pmBana dedikleri hepsi oldu ama şimdi sıkıntısız oynuyoruz ekside yok.Demekki doğru söylemiş.TeşekkürlerYek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:42 pm kaldır, ayarlar bölümüne gir oradan 0 yap.
@PouexOfficial bu işte çok iyiysen sana bırakıyorum komple. Zaten ben paneli bilmiyorum, modlar bölümünden CSDM yi aktif edince plugins-csdm.ini de csdm_ffa.amxx yazmıyor(!).. İmzandan da TS adresini kaldır..![]()
| Linklerini gizle |