Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Csdm Mod Hakkında

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Csdm Mod Hakkında

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Ben sadece bir takım olsun oda ctler her gelen servere ct olsun ve herkez birbirini vursun istiyorum.ve vurunca eksiye düşmemesini istiyorum :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Csdm Mod Hakkında

Mesaj gönderen PouexOfficial »

Yek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:32 pm
PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:28 pm "mp_friendlyfire 0" yapın ardından "mp_freeforall 1" yapın dediginiz gibi olucak csdm.cfg nin içinden ffa açmana gerek yok onuda kapat dedigimi yap.
Aslında gerek var. CSDM için ffa olayından bahsediyoruz. Yani CSDM içerisinden FFA yı açması lazım. mp_friendlyfire ve mp_freeforall komutlarını bu işe karıştırdığınız için bu kadar uzadı.
İki komutu da 0 yapın, CSDM içerisinden FFA yı açın. amxx.cfg içerisinde mp_freeforall ile alakalı bir şey yazma.
Yekta bey ffa yı ordan açtıgınız zaman aktif olmaz csdm_ffa.amxx eklentisinin açık olması lazım o yüzdende aktif olmaz benim dedigim en mantıkısı hiçbirşeyi acmayın direk "mp_freeforall 1" yazın amxx.cfg nin içine başına amx_cvar koymadan direk istediginiz gibi olucaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
İletişim:

Csdm Mod Hakkında

MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:37 pm Ben sadece bir takım olsun oda ctler her gelen servere ct olsun ve herkez birbirini vursun istiyorum.ve vurunca eksiye düşmemesini istiyorum :)
Ben saatlerdir sana yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sen benim dediklerimi yapmadıgın için istedigin şeyler olmuyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Csdm Mod Hakkında

PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:39 pm
MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:37 pm Ben sadece bir takım olsun oda ctler her gelen servere ct olsun ve herkez birbirini vursun istiyorum.ve vurunca eksiye düşmemesini istiyorum :)
Ben saatlerdir sana yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sen benim dediklerimi yapmadıgın için istedigin şeyler olmuyor.
Bak şimdi ne yaptıığımı söylim ayarlara girdim mp_friendlyfire : (Takım arkadaşını vurma) 0 yaptım sonra ffa 0 yaptım csdm cfgden.

sonra amx.cfg geldim en altta bunu yazdım mp_freeforall 1 amx_cvar koymadım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
İletişim:

Csdm Mod Hakkında

MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:40 pm
PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:39 pm
Bak şimdi ne yaptıığımı söylim ayarlara girdim mp_friendlyfire : (Takım arkadaşını vurma) 0 yaptım sonra ffa 0 yaptım csdm cfgden.

sonra amx.cfg geldim en altta bunu yazdım mp_freeforall 1 amx_cvar koymadım
Evet sonra serverde map değiş istedign olmuşmu dene.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Csdm Mod Hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

kaldır, ayarlar bölümüne gir oradan 0 yap.
amx.cfg ye yazdıklarının başında amx_cvar yazmasına gerek yok bu arada.

@Nejovte açılımları bilip Türkçe karşılığına bakar iseniz çok güzel olur.
FF friendlyfire, yani dost ateşi demek. Takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürürse hanesine -1 yazar.
FFA freeforall, herkes tek demek. Friendlyfire açık olur ise takım arkadaşın sana sıktığında -1 yazar, friendlyfire kapalı olur ise takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürdüğünde hanesine 1 yazar.

@PouexOfficial bu işte çok iyiysen sana bırakıyorum komple. Zaten ben paneli bilmiyorum, modlar bölümünden CSDM yi aktif edince plugins-csdm.ini de csdm_ffa.amxx yazmıyor(!).. İmzandan da TS adresini kaldır..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Csdm Mod Hakkında

Yek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:42 pm kaldır, ayarlar bölümüne gir oradan 0 yap.

FF friendlyfire, yani dost ateşi demek. Takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürürse hanesine -1 yazar.
FFA freeforall, herkes tek demek. Friendlyfire açık olur ise takım arkadaşın sana sıktığında -1 yazar, friendlyfire kapalı olur ise takım arkadaşın sana sıkabilir ve öldürdüğünde hanesine 1 yazar.

@PouexOfficial bu işte çok iyiysen sana bırakıyorum komple. Zaten ben paneli bilmiyorum, modlar bölümünden CSDM yi aktif edince plugins-csdm.ini de csdm_ffa.amxx yazmıyor(!).. İmzandan da TS adresini kaldır..
Bana dedikleri hepsi oldu ama şimdi sıkıntısız oynuyoruz ekside yok.Demekki doğru söylemiş.Teşekkürler :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
İletişim:

Csdm Mod Hakkında

MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:51 pm
Yek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:42 pm kaldır, ayarlar bölümüne gir oradan 0 yap.

Bana dedikleri hepsi oldu ama şimdi sıkıntısız oynuyoruz ekside yok.Demekki doğru söylemiş.Teşekkürler :)
Rica ederim iyi oyunlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala