Csdm Mod Hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
PouexOfficial
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Csdm Mod Hakkında
"mp_friendlyfire 0" yapın ardından "mp_freeforall 1" yapın dediginiz gibi olucak csdm.cfg nin içinden ffa açmana gerek yok onuda kapat dedigimi yap.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Csdm Mod Hakkında
Ama oazmanda t ve ct oluyor ben sadece ct olsun herkez bi takımda olsun istiyorum ama
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Csdm Mod Hakkında
mp_freeforall 1 bunu amxmodx ayarlarınamı yazim amx_cvar diye
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- İletişim:
Csdm Mod Hakkında
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... s/amxx.cfgMamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:29 pm mp_freeforall 1 bunu amxmodx ayarlarınamı yazim amx_cvar diye
Buraya direk "mp_freeforall 1" yazın "mp_friendlyfire 0" yapın yoksa gine - ye düşer.
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Csdm Mod Hakkında
panel ayarlara girdim mp_friendlyfire 0 yaptım
sonra amxmodx ayarlarına girdim en alta amx_cvar mp_freeforall 1 yazdım.
Sonra ftp giriş addons amxmodx configs csdm.cfg de ffa enable 0 yaptım
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- İletişim:
Csdm Mod Hakkında
Evet dene istedigin gibi olmuş olacaktır.MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:31 pm panel ayarlara girdim mp_friendlyfire 0 yaptım
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Csdm Mod Hakkında
peki başında amx_cvar olcakmıPouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:31 pmhttps://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... s/amxx.cfgMamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:29 pm mp_freeforall 1 bunu amxmodx ayarlarınamı yazim amx_cvar diye
Buraya direk "mp_freeforall 1" yazın "mp_friendlyfire 0" yapın yoksa gine - ye düşer.
| Linklerini gizle |
Csdm Mod Hakkında
Aslında gerek var. CSDM için ffa olayından bahsediyoruz. Yani CSDM içerisinden FFA yı açması lazım. mp_friendlyfire ve mp_freeforall komutlarını bu işe karıştırdığınız için bu kadar uzadı.PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:28 pm "mp_friendlyfire 0" yapın ardından "mp_freeforall 1" yapın dediginiz gibi olucak csdm.cfg nin içinden ffa açmana gerek yok onuda kapat dedigimi yap.
İki komutu da 0 yapın, CSDM içerisinden FFA yı açın. amxx.cfg içerisinde mp_freeforall ile alakalı bir şey yazma.
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Csdm Mod Hakkında
amxcfg den amx_cvar mp_freeforall bunu kaldırdımYek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:32 pmAslında gerek var. CSDM için ffa olayından bahsediyoruz. Yani CSDM içerisinden FFA yı açması lazım. mp_friendlyfire ve mp_freeforall komutlarını bu işe karıştırdığınız için bu kadar uzadı.PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:28 pm "mp_friendlyfire 0" yapın ardından "mp_freeforall 1" yapın dediginiz gibi olucak csdm.cfg nin içinden ffa açmana gerek yok onuda kapat dedigimi yap.
İki komutu da 0 yapın, CSDM içerisinden FFA yı açın. amxx.cfg içerisinde mp_freeforall ile alakalı bir şey yazma.
amx_cvar mp_friendlyfire 0 bunuda kaldırayımmı yoksa 0 mı kalsın
| Linklerini gizle |
-
Nejovte
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
Csdm Mod Hakkında
Simdi onun uyarladigi tek ct ler ff icin mi oluyor yoksa hem ct hem t ff icinmi oluyor abiYek'-ta yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:32 pmAslında gerek var. CSDM için ffa olayından bahsediyoruz. Yani CSDM içerisinden FFA yı açması lazım. mp_friendlyfire ve mp_freeforall komutlarını bu işe karıştırdığınız için bu kadar uzadı.PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 11:28 pm "mp_friendlyfire 0" yapın ardından "mp_freeforall 1" yapın dediginiz gibi olucak csdm.cfg nin içinden ffa açmana gerek yok onuda kapat dedigimi yap.
| Linklerini gizle |