MamiReyiz [S] yazdı: Cum Nis 12, 2019 11:17 pm
Evet cs 48 ve cs42 gibi escapelere girince oyun yanıt vermiyor diyor ve kendi serverimi escape yaparken oyuna giriyorum kimse yokken oyun sorun yok ama oyuncu olduğunda oyun yanıt vermiyor diyor
aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarına tıklayarak ekran kartınızı güncelleyin.
Evet cs 48 ve cs42 gibi escapelere girince oyun yanıt vermiyor diyor ve kendi serverimi escape yaparken oyuna giriyorum kimse yokken oyun sorun yok ama oyuncu olduğunda oyun yanıt vermiyor diyor
aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarına tıklayarak ekran kartınızı güncelleyin.
Güncel diyor
csde oyun içinde ayarlardan görüntü kısmında renderer opengl değilse opengl yap software büyük ihtimal sende o oyüzden giremiyorsun
Güncel diyor
csde oyun içinde ayarlardan görüntü kısmında renderer opengl değilse opengl yap software büyük ihtimal sende o oyüzden giremiyorsun
OpenGl yaptım şuan olursa çıldırırım Adamsın deniyorum ama bu seferde kasmazmı neyse kasması önemli değil ben o oyuna girimde çünkü escapeyi seven birisiyim kendimede kuracam kurcam zaten sew kapatıcam yeni net ipleri alıcam cs16.net gibi olanlardan
Şimdi kendi serverim olan Surf Bayrak Kapmaca Moda girerken ve Diğer Serverim Olan Jail e girince oyun yanıt vermiyor diyor anlamadım gitti openglye aldım yine olmadı ekran kartıda sonda.Eskiden oynuyordum escapeyi modellerdenmi kaynaklı modellermi karıştı ?
MamiReyiz [S] yazdı: Cmt Nis 13, 2019 6:52 pm
Şimdi kendi serverim olan Surf Bayrak Kapmaca Moda girerken ve Diğer Serverim Olan Jail e girince oyun yanıt vermiyor diyor anlamadım gitti openglye aldım yine olmadı ekran kartıda sonda.Eskiden oynuyordum escapeyi modellerdenmi kaynaklı modellermi karıştı ?
valla başka bir ihtimal gelmiyordu aklıma, düşündüklerimi söyledim işte başka neyden olabilir başka bir csden girmeyi denedinmi?
Kendi serverim jail ve Surf Bayrak Kapmacaya giriyorum sorun yokda şimdi server listesinden bi escape serveri buldum cs53 bilirmisin bilmem girdim sıkıntı yok ve cs48 nin aynısı yani cs48 dede say alttan chettan 2.7 Dark filan geçer girdiğim serverdede öyle.Modeller farklı olabilir.Ama oyun yanıt vermedi diye sıkıntı olmadı.