Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Escape Mod Hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen burakxd383 »

MamiReyiz [S] yazdı: Cum Nis 12, 2019 11:17 pm Evet cs 48 ve cs42 gibi escapelere girince oyun yanıt vermiyor diyor ve kendi serverimi escape yaparken oyuna giriyorum kimse yokken oyun sorun yok ama oyuncu olduğunda oyun yanıt vermiyor diyor
aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarına tıklayarak ekran kartınızı güncelleyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

burakxd383 yazdı: Cmt Nis 13, 2019 12:34 pm
MamiReyiz [S] yazdı: Cum Nis 12, 2019 11:17 pm Evet cs 48 ve cs42 gibi escapelere girince oyun yanıt vermiyor diyor ve kendi serverimi escape yaparken oyuna giriyorum kimse yokken oyun sorun yok ama oyuncu olduğunda oyun yanıt vermiyor diyor
aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarına tıklayarak ekran kartınızı güncelleyin.
Güncel diyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
İletişim:

MamiReyiz [S] yazdı: Cmt Nis 13, 2019 5:14 pm
Güncel diyor
csde oyun içinde ayarlardan görüntü kısmında renderer opengl değilse opengl yap software büyük ihtimal sende o oyüzden giremiyorsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

burakxd383 yazdı: Cmt Nis 13, 2019 5:32 pm
MamiReyiz [S] yazdı: Cmt Nis 13, 2019 5:14 pm

Güncel diyor
csde oyun içinde ayarlardan görüntü kısmında renderer opengl değilse opengl yap software büyük ihtimal sende o oyüzden giremiyorsun
OpenGl yaptım şuan olursa çıldırırım :D Adamsın deniyorum ama bu seferde kasmazmı neyse kasması önemli değil ben o oyuna girimde çünkü escapeyi seven birisiyim kendimede kuracam kurcam zaten sew kapatıcam yeni net ipleri alıcam cs16.net gibi olanlardan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Olmadı @burakxd383

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Şimdi kendi serverim olan Surf Bayrak Kapmaca Moda girerken ve Diğer Serverim Olan Jail e girince oyun yanıt vermiyor diyor anlamadım gitti openglye aldım yine olmadı ekran kartıda sonda.Eskiden oynuyordum escapeyi modellerdenmi kaynaklı modellermi karıştı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
İletişim:

MamiReyiz [S] yazdı: Cmt Nis 13, 2019 6:52 pm Şimdi kendi serverim olan Surf Bayrak Kapmaca Moda girerken ve Diğer Serverim Olan Jail e girince oyun yanıt vermiyor diyor anlamadım gitti openglye aldım yine olmadı ekran kartıda sonda.Eskiden oynuyordum escapeyi modellerdenmi kaynaklı modellermi karıştı ?
valla başka bir ihtimal gelmiyordu aklıma, düşündüklerimi söyledim işte başka neyden olabilir başka bir csden girmeyi denedinmi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Denedim Olmadı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
İletişim:

MamiReyiz [S] yazdı: Cmt Nis 13, 2019 7:08 pm Denedim Olmadı
bir fikrim yok maalesef modellerden olsa biz giremeyiz çoğu oyuncu giremez zaten server düşer ondan anlardık ondanda değil

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Kendi serverim jail ve Surf Bayrak Kapmacaya giriyorum sorun yokda şimdi server listesinden bi escape serveri buldum cs53 bilirmisin bilmem girdim sıkıntı yok ve cs48 nin aynısı yani cs48 dede say alttan chettan 2.7 Dark filan geçer girdiğim serverdede öyle.Modeller farklı olabilir.Ama oyun yanıt vermedi diye sıkıntı olmadı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala