Plugin ekleme sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 30
Plugin ekleme sorunu
Selamun Aleykum.
Panele plugin eklerken böyle bir uyarı alıyorum. Önceden olmazdı. Ftpde "zombie_plague" dosyası mevcut fakat yolu bulamıyor sanırım anlamadım.
Panele plugin eklerken böyle bir uyarı alıyorum. Önceden olmazdı. Ftpde "zombie_plague" dosyası mevcut fakat yolu bulamıyor sanırım anlamadım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
Plugin ekleme sorunu
yüklemek stediğin eklentiyi buraya atarsan daha cabuk yardımcı olurlar
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Plugin ekleme sorunu
Zombieplague kütüphanesi zaten var iken üstüne birde siz attığınız için okuyamiyor muhtemelen. İsmini zombieplague2.inc yapıp include klasörüne atın. Smalarinizdan kütüphane ismini zombieplague2 olarak değiştirip kurun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Plugin ekleme sorunu
Ben serveri sıfırlamıştım geçen gün bu dediğiniz de mantıklıymış.Yek'-ta yazdı: Sal Nis 09, 2019 2:33 pm Zombieplague kütüphanesi zaten var iken üstüne birde siz attığınız için okuyamiyor muhtemelen. İsmini zombieplague2.inc yapıp include klasörüne atın. Smalarinizdan kütüphane ismini zombieplague2 olarak değiştirip kurun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Plugin ekleme sorunu
ben panele zombie plague veya zombie plague advance kurdugumda yağ gibi okuyordu ama ?Yek'-ta yazdı: Sal Nis 09, 2019 2:33 pm Zombieplague kütüphanesi zaten var iken üstüne birde siz attığınız için okuyamiyor muhtemelen. İsmini zombieplague2.inc yapıp include klasörüne atın. Smalarinizdan kütüphane ismini zombieplague2 olarak değiştirip kurun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim: