Plugin ekleme sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Bermapolitan
Konu Sahibi - Mesajlar: 30
Plugin ekleme sorunu
Selamun Aleykum.
Panele plugin eklerken böyle bir uyarı alıyorum. Önceden olmazdı. Ftpde "zombie_plague" dosyası mevcut fakat yolu bulamıyor sanırım anlamadım.
Panele plugin eklerken böyle bir uyarı alıyorum. Önceden olmazdı. Ftpde "zombie_plague" dosyası mevcut fakat yolu bulamıyor sanırım anlamadım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
delyy
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
Plugin ekleme sorunu
yüklemek stediğin eklentiyi buraya atarsan daha cabuk yardımcı olurlar
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Plugin ekleme sorunu
Zombieplague kütüphanesi zaten var iken üstüne birde siz attığınız için okuyamiyor muhtemelen. İsmini zombieplague2.inc yapıp include klasörüne atın. Smalarinizdan kütüphane ismini zombieplague2 olarak değiştirip kurun.
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Plugin ekleme sorunu
Ben serveri sıfırlamıştım geçen gün bu dediğiniz de mantıklıymış.Yek'-ta yazdı: Sal Nis 09, 2019 2:33 pm Zombieplague kütüphanesi zaten var iken üstüne birde siz attığınız için okuyamiyor muhtemelen. İsmini zombieplague2.inc yapıp include klasörüne atın. Smalarinizdan kütüphane ismini zombieplague2 olarak değiştirip kurun.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
-
burakxd383
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Plugin ekleme sorunu
ben panele zombie plague veya zombie plague advance kurdugumda yağ gibi okuyordu ama ?Yek'-ta yazdı: Sal Nis 09, 2019 2:33 pm Zombieplague kütüphanesi zaten var iken üstüne birde siz attığınız için okuyamiyor muhtemelen. İsmini zombieplague2.inc yapıp include klasörüne atın. Smalarinizdan kütüphane ismini zombieplague2 olarak değiştirip kurun.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim: