Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kirmizi Yaziya TAG Eklenecek

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

MamiReyiz [S]

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Tsdeki benim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
-MerttBey.!
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen -MerttBey.! »

arkadaşlar dışardaydım yeni eve geldim ve denedim userler yeşil yazıyor kurucu kirmizi yazmıyor taglar kırmızı degil yani istediğim bu degil baştan okuyunuz istediklerimi bence

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

-MerttBey.! yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:40 pm arkadaşlar dışardaydım yeni eve geldim ve denedim userler yeşil yazıyor kurucu kirmizi yazmıyor taglar kırmızı degil yani istediğim bu degil baştan okuyunuz istediklerimi bence
Benim attığı mı denedin mi ?
Ve cvar ayarları var onlarla oyna.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
-MerttBey.!
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:52 pm
-MerttBey.! yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:40 pm arkadaşlar dışardaydım yeni eve geldim ve denedim userler yeşil yazıyor kurucu kirmizi yazmıyor taglar kırmızı degil yani istediğim bu degil baştan okuyunuz istediklerimi bence
Benim attığı mı denedin mi ?
Ve cvar ayarları var onlarla oyna.
evet denedim bakayım cvar ayarlarına veya söylermisin bulamam belki?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Kod: Tümünü seç

YoneticiNickRengi = register_cvar("yonetici_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
	AdminNickRengi = register_cvar("admin_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
	SlotNickRengi = register_cvar("slot_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
	UserNickRengi = register_cvar("user_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color

YoneticiMesajRengi = register_cvar("yonetici_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
	AdminMesajRengi = register_cvar("admin_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
	SlotMesajRengi = register_cvar("slot_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
	UserMesajRengi = register_cvar("user_mesaj_color", "1") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
-MerttBey.!
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:57 pm

YoneticiNickRengi = register_cvar("yonetici_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
	AdminNickRengi = register_cvar("admin_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
	SlotNickRengi = register_cvar("slot_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
	UserNickRengi = register_cvar("user_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color

YoneticiMesajRengi = register_cvar("yonetici_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
	AdminMesajRengi = register_cvar("admin_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
	SlotMesajRengi = register_cvar("slot_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
	UserMesajRengi = register_cvar("user_mesaj_color", "1") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
ya emrullah kusura bakmada yapamadım bunu userlerin yeşil yazamıyacağı şekile adminlerin yeşil yazabileceği kurucularınsa nicki yeşil yazıları kırmızı oldugu hale sokarsan çok sevinirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

UserMesajRengi = register_cvar("user_mesaj_color", "1")
SlotMesajRengi = register_cvar("slot_mesaj_color", "2")
AdminMesajRengi = register_cvar("admin_mesaj_color", "2")
YoneticiMesajRengi = register_cvar("yonetici_mesaj_color", "5")
YoneticiNickRengi = register_cvar("yonetici_nick_color", "2")
Bu ayarları deneyin.
Eğer olmazsa başka renkli yazı plugininin açık olup olmadığını kontrol edin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
-MerttBey.!
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

arkada hiçbirşey açık degil hiçbir yeşil yazı eklentisi açık degil eminim ve userler yeşil yazıyor ya internette vardı benim dediğim
kurucunun tag kirmizi ismi yeşil yazısıdıa kirmizi server sıfırlandı eklentiyide bulamıyorum şuan bulsam vardı araştırıcam birazdaha istediğimi bulana kadar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala