Kirmizi Yaziya TAG Eklenecek
Moderatör: Moderatörler
-
MamiReyiz [S]
-
-MerttBey.!
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
arkadaşlar dışardaydım yeni eve geldim ve denedim userler yeşil yazıyor kurucu kirmizi yazmıyor taglar kırmızı degil yani istediğim bu degil baştan okuyunuz istediklerimi bence
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Benim attığı mı denedin mi ?-MerttBey.! yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:40 pm arkadaşlar dışardaydım yeni eve geldim ve denedim userler yeşil yazıyor kurucu kirmizi yazmıyor taglar kırmızı degil yani istediğim bu degil baştan okuyunuz istediklerimi bence
Ve cvar ayarları var onlarla oyna.
| Linklerini gizle |
-
-MerttBey.!
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
evet denedim bakayım cvar ayarlarına veya söylermisin bulamam belki?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:52 pmBenim attığı mı denedin mi ?-MerttBey.! yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:40 pm arkadaşlar dışardaydım yeni eve geldim ve denedim userler yeşil yazıyor kurucu kirmizi yazmıyor taglar kırmızı degil yani istediğim bu degil baştan okuyunuz istediklerimi bence
Ve cvar ayarları var onlarla oyna.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
YoneticiNickRengi = register_cvar("yonetici_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
AdminNickRengi = register_cvar("admin_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
SlotNickRengi = register_cvar("slot_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
UserNickRengi = register_cvar("user_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color
YoneticiMesajRengi = register_cvar("yonetici_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
AdminMesajRengi = register_cvar("admin_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
SlotMesajRengi = register_cvar("slot_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
UserMesajRengi = register_cvar("user_mesaj_color", "1") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
-MerttBey.!
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
ya emrullah kusura bakmada yapamadım bunu userlerin yeşil yazamıyacağı şekile adminlerin yeşil yazabileceği kurucularınsa nicki yeşil yazıları kırmızı oldugu hale sokarsan çok sevinirimBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Mar 24, 2019 7:57 pmKod: Tümünü seç
YoneticiNickRengi = register_cvar("yonetici_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color AdminNickRengi = register_cvar("admin_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color SlotNickRengi = register_cvar("slot_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color UserNickRengi = register_cvar("user_nick_color", "6") // Name colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red, [6] Team-color YoneticiMesajRengi = register_cvar("yonetici_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red AdminMesajRengi = register_cvar("admin_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red SlotMesajRengi = register_cvar("slot_mesaj_color", "2") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red UserMesajRengi = register_cvar("user_mesaj_color", "1") // Message colors: [1] Default Yellow, [2] Green, [3] White, [4] Blue, [5] Red
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
UserMesajRengi = register_cvar("user_mesaj_color", "1")
SlotMesajRengi = register_cvar("slot_mesaj_color", "2")
AdminMesajRengi = register_cvar("admin_mesaj_color", "2")
YoneticiMesajRengi = register_cvar("yonetici_mesaj_color", "5")
YoneticiNickRengi = register_cvar("yonetici_nick_color", "2")Eğer olmazsa başka renkli yazı plugininin açık olup olmadığını kontrol edin.
| Linklerini gizle |
-
-MerttBey.!
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
arkada hiçbirşey açık degil hiçbir yeşil yazı eklentisi açık degil eminim ve userler yeşil yazıyor ya internette vardı benim dediğim
kurucunun tag kirmizi ismi yeşil yazısıdıa kirmizi server sıfırlandı eklentiyide bulamıyorum şuan bulsam vardı araştırıcam birazdaha istediğimi bulana kadar
kurucunun tag kirmizi ismi yeşil yazısıdıa kirmizi server sıfırlandı eklentiyide bulamıyorum şuan bulsam vardı araştırıcam birazdaha istediğimi bulana kadar
| Linklerini gizle |